null Poikkeuksia Kaakkois-Suomen TE-palvelujen asiakaspalvelussa kesällä 2014

Kaakkois-Suomen TE-palvelujen Haminan toimipaikka on suljettuna 23.6.–31.7.2014. Toimipaikan asiakkaat voivat hoitaa osoitteessa te-palvelut.fi esimerkiksi työnhaun käynnistämiseen ja muutoksiin sekä avoimen työpaikan ilmoittamiseen liittyvät asioinnit.

Verkossa asiointiin tarvitaan verkkopankkitunnukset tai sirullinen henkilökortti. Mikäli verkkoasiointi ei ole mahdollista, kannattaa ensin soittaa puhelinpalveluihin, jolloin varataan tarvittaessa asiointiaika muihin toimipaikkoihin.

Kymenlaaksossa ilman ajanvarausta asioivia asiakkaita palvellaan 23.6.–31.7.2014

  • Kouvolassa A-portaassa (C-porras suljettu)
  • Kotkassa 2.–13.6.2014 toimipaikan 2. kerroksessa ja 16.6.–31.7.2014 2. ja 3. kerroksessa (1. kerros on suljettu).

Imatran ja Lappeenrannan toimipaikoissa kesäaika ei aiheuta poikkeuksia asiakaspalvelussa.

Toimipaikkojen yhteystiedot sekä puhelin- ja käyntiasioinnin asiakaspalveluajat löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Kesäaikana kannattaa hyödyntää verkkopalveluja

TE-palvelujen verkkopalvelujen kautta työnhakija-asiakkaat voivat hoitaa suurimman osan ilmoitusasioista TE-toimistoon.

Palvelun kautta voi mm. aloittaa työnhaun, ilmoittaa sen muutoksista ja päättää työnhakunsa, ilmoittaa TE-toimiston kanssa tehdyn suunnitelman etenemisestä sekä vastata lausuntoihin liittyviin selvityspyyntöihin ja seurata niiden käsittelyä. Lisäksi verkkopalvelujen kautta voi julkaista oman työnhakuesittelynsä CV-netissä, hakea työvoimakoulutuksiin sekä seurata avoimia työpaikkoja.

Kaakkois-Suomen TE-palvelut vinkkaa, että kesällä kannattaa viimeistään opetella hyödyntämään verkkopalveluja, jotka ovat käytettävissä nettiyhteyden päästä.

Mikäli verkkopalvelujen käytössä on ongelmia tai asiaa ei voi hoitaa niiden kautta, valtakunnalliset puhelinpalvelut ja Kaakkois-Suomen alueelliset puhelinpalvelut ovat aina käytettävissä. Jos asia on monimutkaisempi tai vaatii asiantuntijan tapaamista, varaamme ajan asiakkaan valitsemaan toimipaikkaan.

Tutustu myös asiointiohjeisiimme