null TE-palvelujen verkkoasioinnissa vuorokauden katko pe 13.6. klo 17 alkaen

TE-palvelujen sähköisessä asioinnissa on huoltokatko perjantaina 13.6.2014 klo 17 alkaen. Katkon arvioitu päättymisaika on lauantaina klo 18.

Tämän jälkeen asiointipalvelut verkossa toimivat jälleen normaalisti. Katko johtuu järjestelmän versionvaihdosta.

Koska katkon tarkkaa aikaa on vaikea arvioida, on mahdollista, että asiointipalvelut toimivat arvioitua aiemmin tai että häiriöitä ilmenee maanantaiaamuun asti.

Nämä palvelut eivät ole käytössä katkon aikana

Katkon aikana sekä henkilöasiakkaan Oma asiointi -palvelu että työnantajan sähköiset asiointipalvelut ovat poissa käytöstä.

Henkilöasiakkaan Oma asiointi -palveluun on koottu mm. oman työnhaun aloittaminen ja päättäminen, CV-netti, työttömyysturvan selvityspyyntöön vastaus, työvoimakoulutushakemusten tilanne sekä starttirahan haku ja maksatus.

Työnantajan sähköisia asiointipalveluja ovat mm. avoimen työpaikan ilmoittaminen ja poistaminen, CV-netti sekä palkkatuen hakeminen ja maksatus.

Avoimet työpaikat ja Haussa oleva työvoimakoulutus -palvelut katkon aikana

Huoltokatkosta huolimatta käytettävissä ovat ns. tiedottavat palvelut, esim. avoimet työpaikat ja haussa oleva työvoimakoulutus. Niissä tiedot näkyvät perjantain 13.6. klo 17.00 tilanteen mukaisesti, koska tiedot eivät päivity katkon aikana.

Avoimet työpaikat ja työvoimakoulutus -palvelut ovat kuitenkin kokonaan poissa käytöstä lauantaina noin klo 12-14. Tämän jälkeen palveluissa olevat tiedot näkyvät normaalisti päivitettyinä.

Verkkosivusto te-palvelut.fi toimii huoltokatkon aikana asiointipalveluja lukuunottamatta normaalisti.

Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa häiriötä.