null Työlinjan palveluista apua nuorille

Uraohjaus

Uraohjaus auttaa, kun tarvitset apua ura- tai ammatinvalinta-asioissa tai työ- tai opiskeluongelmissa. Psykologin ohjaus auttaa esimerkiksi oman alan löytämisessä tai sopivan koulutuksen valinnassa.

Palvelua on saatavilla ilman ajanvarausta maanantaisin ja torstaisin kello 12-16 numerosta 0295 020 720. Voit myös varata ajan sähköpostilla: tyolinja.uraohjaus(at)te-toimisto.fi.

Työnhaun verkkoryhmät

Oletko alle 30-vuotias ja kaipaat apua työnhaussa? JoBitin työnhaun verkkoryhmät ovat ajasta ja paikasta riippumatonta, maksutonta ja vapaaehtoista apua työnhakuun.

JoBitti tarjoaa neljän viikon työnhakuryhmiä, joissa käydään kattavasti läpi useita osa-alueita työnhakustrategiasta haastattelun eri vaiheisiin. Tarjolla myös ruotsinkielisiä ryhmiä!

JoBitti tarjoaa myös lyhyempiä 2 viikkoa kestäviä CV-workshop-ryhmiä, joissa keskitytään työnhaun asiakirjoihin, kuten ansioluetteloihin ja työpaikkahakemuksiin.

Katso ryhmien aikataulut ja ilmoittaudu osoitteessa jobitti.fi/ilmoittaudu.

Koulutusneuvonta

Koulutusneuvonta tarjoaa neuvontaa tai ohjausta opiskeluun liittyvissä asioissa, opintojen rahoituksesta sekä tietoa eri ammateista ja niihin johtavista koulutuksista.

Puhelimen ja sähköpostin lisäksi Koulutusneuvonta auttaa myös sosiaalisessa mediassa. Koulutusneuvonnan Facebook-sivulla facebook.com/koulutusneuvonta julkaistaan ajankohtaisia koulutukseen liittyviä uutisia. Voit myös esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun.

Koulutusneuvontaan voit olla yhteydessä ma-to 8-17, pe 10-17 (kesäaikana 17.6-9.8. klo 8-16) puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostilla koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Lisätietoja valtakunnallisista puhelinpalveluista