Yhteistyökumppaneille

Kaakkois-Suomen TE-toimisto on työmarkkinoiden asiantuntija, jonka ydintehtävä on TE-palvelujen tuottaminen toiminta-alueen asiakkaille. Kaakkois-Suomen TE-toimiston arvot ovat asiakaslähtöisyys, avoimuus, osaaminen ja yhteistyö.

Toiminnan strategiset painopistealueet ovat

Tämän sivun tiedot on tarkoitettu ensisijaisesti Kaakkois-Suomen TE-toimiston yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille sekä tiedotusvälineille.

  • Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi.

Ajantasaista tietoa Kaakkois-Suomen alueen työllisyystilanteesta ja työmarkkinoista löydät

Asiointiohjeet ja yhteystiedot asiakkaille löytyvät alasivuilta

Sivu päivitetty 15.9.2021
null Kesäksi töihin TE-palvelujen rekrytointitapahtumassa Lappeenrannassa ja Imatralla

Kaakkois-Suomen TE-toimisto tiedottaa:

Kaakkois-Suomen TE-palvelut järjestää Kesäksi töihin -rekrytointitapahtumat Imatralla 20.2.2013 klo 13–15 ja Lappeenrannassa 21.2.2013 klo 13–16 TE-toimiston tiloissa. Tapahtumissa kesä- ja kausityötä hakevat voivat tutustua avoimiin kesätyöpaikkoihin ja tavata paikalla olevia työnantajia. Työtä on tarjolla niin koululaisille, opiskelijoille kuin aikuisille ammattilaisille.

Lappeenrannan Kesäksi töihin -tapahtumassa avoimia työpaikkoja ovat esittelemässä Barona Palvelut, Go On Yhtiöt, Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Jakelusuora, Lappeenrannan kaupunki, MediaPex, Opteam, Taloudellinen Tiedotustoimisto ja VMP Group.

Imatralla paikalla ovat Go On Yhtiöt, Holiday Club Saimaa, Imatran kaupunki, Imatran Kylpylä, McDonald´s, Opteam, Rasimuksen maatila, TMA Ravintolapalvelut ja VMP Group.

Molemmissa tapahtumissa TE-palvelut esittelevät myös muita avoimia kesä- ja kausityöpaikkoja sekä antavat työnhakijoille neuvoja työpaikkojen hakemiseen. Paikalla on myös EURES-neuvoja kertomassa Euroopassa avoimena olevista työpaikoista ja vastaamassa kansainväliseen työnhakuun liittyviin kysymyksiin. Vastaava tapahtuma järjestetään myös Kouvolassa 19.2.2013.

Työnantajat pitävät jo perinteeksi muodostunutta tapahtumaa hyvänä tapana tavata avoimista työpaikoista kiinnostuneita työnhakijoita. Kaakkois-Suomen TE-palveluista vinkataan, että tulemalla keskustelemaan työnantajien kanssa työnhakija pystyy erottumaan saman paikan hakijoiden joukosta ja parantaa näin mahdollisuuksiaan tulla valituksia haluamaansa tehtävään.

Rekrytointitapahtuman lisäksi kesätöitä kannattaa kysellä suoraan eri alojen työnantajilta, sillä aktiivisuus on paras tapa löytää työpaikka. Myös TE-toimiston verkkopalvelussa www.mol.fi avoimena olevia työpaikkoja kannattaa seurata pitkin kevättä. Avoimia työpaikkoja voi rajata esimerkiksi työn keston mukaan tai avoimella sanahaulla. "Tälläkin hetkellä Etelä-Karjalan alueella on avoimena yli 300 työpaikkaa, ja uusia tulee joka päivä", TE-palveluista kerrotaan.

Hyvä tyyppi jää mieleen tapahtumista

Etelä-Karjalan Osuuskauppa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana TE-palvelujen rekrytointitapahtumassa. Henkilöstöpäällikkö Päivi Jäkälä toivoo paikan päälle runsaasti heistä työnantajana kiinnostuneita hakijoita. "Meillä on tarjolla kesätyöpaikkoja päivittäistavaramyymälöistä matkailupalveluihin ja ravitsemusalan liikkeisiin. Kaikkiin tehtäviin ei tarvita välttämättä alan koulutusta, vaan iloinen ja hyvä asiakaspalvelija voi olla hakemamme hyvä tyyppi."

Jäkälä näkee rekrytointitapahtumat mahdollisuutena ennen kaikkea työnhakijan kannalta, koska esittäytymään tulleen hakijan nimi ja kasvot jäävät mieleen, jolloin hakemus erottuu muiden joukosta. "Pidämme koko ajan silmät auki myös tulevia rekrytointitarpeitamme ajatellen, joten kannattaa ehdottomasti tulla juttelemaan kanssamme."

Työnantajana Etelä-Karjalan Osuuskauppa haluaa omalta osaltaan herättää kiinnostusta kaupan ja matkailun aloja kohtaan. Kesätyö voi poikia innostuksen opiskella alalle tai olla myös ensimmäinen askel pidemmälle työuralle. "Moni kesätyöntekijä työskentelee meillä jatkossakin osa-aikaisena ja on valmistuttuaan saanut vakinaisen työn", Jäkälä kertoo.

Lisätietoja:
Lappeenrannan rekrytointitapahtuma: Vesa Auvinen, puh. 0295 042 036
Imatran rekrytointitapahtuma: Arja Siitonen, puh. 0295 042 210

Lataa tiedote

    

Yhteyshenkilöitä Kaakkois-Suomen TE-palveluissa

Johtaja:

Jari Saarinen
0295 042 200

Johdon tuki:

johdon assistentti
Riina Ihaksi
0295 042 060

viestintäpäällikkö
Suvi Kalliomäki
0295 042 035

tietosuojavastaava
Toni Vesanen
0295 042 085

Työnantaja- ja yrityspalvelut, tuetun työllistymisen palvelut Kymenlaakso:

palvelujohtaja
Tuija Luodelahti
0295 042 128

Yrityspalvelut:
palvelupäällikkö
Antero Järvinen
0295 042 068

Muutosturva ja lomautukset:

Leena-Maria Sevón
0295 042 264
Anita Kirkkopelto-Marttila
0295 042 087

Yrityspalvelut (vaihde)
0295 042 001

Lähetä yt-esitykset:
kirjaamo.kaakkois-suomi@te-toimisto.fi

Nuorten palvelut ja osaamisen kehittäminen, tuetun työllistymisen palvelut Etelä-Karjala:

palvelujohtaja
Tiia Piikki
0295 042 172

Nuorten yhteiskuntatakuu:

asiantuntija
Tuula Hautala-Piirainen
0295 042 046

Hankkeet ja työllisyyspoliittiset avustukset:

palvelupäällikkö
Kai Greijula
0295 042 271