Yhteistyökumppaneille

Kaakkois-Suomen TE-toimisto on työmarkkinoiden asiantuntija, jonka ydintehtävä on TE-palvelujen tuottaminen toiminta-alueen asiakkaille. Kaakkois-Suomen TE-toimiston arvot ovat asiakaslähtöisyys, avoimuus, osaaminen ja yhteistyö.

Toiminnan strategiset painopistealueet ovat

Tämän sivun tiedot on tarkoitettu ensisijaisesti Kaakkois-Suomen TE-toimiston yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille sekä tiedotusvälineille.

  • Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi.

Ajantasaista tietoa Kaakkois-Suomen alueen työllisyystilanteesta ja työmarkkinoista löydät

Asiointiohjeet ja yhteystiedot asiakkaille löytyvät alasivuilta

Sivu päivitetty 15.9.2021
null TE-palvelujen kesätyörekryt helmikuussa

Kaakkois-Suomen TE-palvelut järjestää Kesäksi töihin -rekrytointitapahtumat TE-toimistolla

Tapahtumassa kesä- ja kausityötä hakevat voivat tutustua avoimiin kesä- ja kausityöpaikkoihin ja tavata paikalla olevia työnantajia. Työtä on tarjolla niin koululaisille, opiskelijoille kuin aikuisille ammattilaisille.

  • Kouvolan tapahtumassa avoimia työpaikkoja ovat esittelemässä Iss Palvelut Oy, Jakelusuora, Kouvolan kaupunki, Opteam Finn Kotimaanpuhelinpalvelut Oy, SOL Palvelut Oy, Staff Point Oy, Suoramarkkinointi Mega Oy, Tuhannen Tarinan Talo Oy, Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy, Vannetukku.fi Oy, Vire Koti Kouvola, VMP Group, Plaudite Oy ja Ykköskoti Tiltu.
  • Lappeenrannan tapahtumassa avoimia työpaikkoja ovat esittelemässä Buusteri Oy, Etelä-Saimaan 4H-yhdistys ry,  JP Stonemason Ky, Kapteenin Kahvikeidas, Kareta Oy, Kotipalvelu Zirpukka, Lappeenrannan kaupunki / tekninen toimi  kadut ja ympäristö ja Nuorten tiedotuspiste Verkko, Opteam Lappeenranta, SOL Palvelut Oy, Tirilän Iskender Kebab-Pizzeria ja VMP Group.
  • Kotkan tapahtumassa avoimia työpaikkoja ovat esittelemässä Barona Henkilöstöpalvelut Oy, Citywork Etelä-Karjala Oy, Jakelusuora Oy, Kaakon Viestintä Oy, Kotkan Kiinteistöpalvelu Oy, Meriset Risteilyt, StaffPoint Oy ja Suoramarkkinointi Mega.
  • Imatran tapahtumassa avoimia työpaikkoja ovat esittelemässä Iloisen Pässin Maalaispuoti Oy, Imatran kaupunki, Kareta Oy, McDonald's, Opteam, Saimaan Tukipalvelut Oy, Siivousvuoksi Oy, SOL palvelut Oy, Uutisposti Ky, VMP Group ja Vuoksen 4H-yhdistys ry.

TE-palvelut esittelevät kaikissa tapahtumissa myös muita avoimia työpaikkoja, antavat neuvoja työpaikan hakemiseen ja kertovat työllistymistä edistävistä TE-palveluista. Paikalla on myös eurooppalaisen työnvälityksen (EURES) asiantuntija vastaamassa ulkomailla työskentelystä kiinnostuneiden kysymyksiin.

Työnantajat pitävät jo perinteeksi muodostunutta tapahtumaa hyvänä tapana tavata avoimista työpaikoista kiinnostuneita työnhakijoita. Kaakkois-Suomen TE-palveluista vinkataan, että tulemalla keskustelemaan työnantajien kanssa työnhakija pystyy erottumaan saman paikan hakijoiden joukosta ja parantaa näin mahdollisuuksiaan tulla valituksia haluamaansa tehtävään.

Rekrytointitapahtuman lisäksi kesätöitä kannattaa kysellä suoraan eri alojen työnantajilta, sillä aktiivisuus on paras tapa löytää työpaikka. Myös TE-toimiston verkkopalvelussa te-palvelut.fi avoimena olevia työpaikkoja kannattaa seurata pitkin kevättä.

Lisätietoja:

  • Palveluesimies Tiia Piikki, työnantaja- ja yrityspalvelut, puh. 0295 042 172, tiia.piikki@te-toimisto.fi
  • Palveluesimies Annele Buddas, työnvälityspalvelut, puh. 0295 042 039, annele.buddas@te-toimisto.fi

Lataa tiedote (pdf)

    

Yhteyshenkilöitä Kaakkois-Suomen TE-palveluissa

Johtaja:

Jari Saarinen
0295 042 200

Johdon tuki:

johdon assistentti
Riina Ihaksi
0295 042 060

viestintäpäällikkö
Suvi Kalliomäki
0295 042 035

tietosuojavastaava
Toni Vesanen
0295 042 085

Työnantaja- ja yrityspalvelut, tuetun työllistymisen palvelut Kymenlaakso:

palvelujohtaja
Tuija Luodelahti
0295 042 128

Yrityspalvelut:
palvelupäällikkö
Antero Järvinen
0295 042 068

Muutosturva ja lomautukset:

Leena-Maria Sevón
0295 042 264
Anita Kirkkopelto-Marttila
0295 042 087

Yrityspalvelut (vaihde)
0295 042 001

Lähetä yt-esitykset:
kirjaamo.kaakkois-suomi@te-toimisto.fi

Nuorten palvelut ja osaamisen kehittäminen, tuetun työllistymisen palvelut Etelä-Karjala:

palvelujohtaja
Tiia Piikki
0295 042 172

Nuorten yhteiskuntatakuu:

asiantuntija
Tuula Hautala-Piirainen
0295 042 046

Hankkeet ja työllisyyspoliittiset avustukset:

palvelupäällikkö
Kai Greijula
0295 042 271