Kalenteri

« Takaisin

Uravalmennus 25 pv, nuoret vailla ammatillista tutkintoa/TÄYNNÄ

Aloitusaika:
8.3.2021 9:00
Lopetusaika:
11.4.2021 15:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Kurssinumero on 697658 (tarvitset tätä ilmoittautumiseen).

Oletko vaihtamassa alaa tai mietitkö seuraavaa askelta työ- tai opiskelu-urallasi? 25-päiväisessä uravalmennuksessa saat vahvaa tukea ja ohjausta suunnitelmiisi. Valmennus on ryhmämuotoista ja toteutetaan osallistujien yksilölliset tarpeet huomioiden. Valmennuksessa teet konkreettisen ja realistisen urasuunnitelman jatkoa varten yhdessä valmentajan kanssa.

Uravalmennus sisältää työhön ja/tai koulutukseen tutustumisjakson, jonka kesto on 1–5 päivää. Valmennusryhmät muodostetaan eri kohderyhmistä. Ryhmäkoko on 8–10 osallistujaa. 

Lisäksi voit suorittaa valmennuksen aikana kaksi lupakorttia (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tieturvakortti, tulityökortti, trukkikortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).

Tällä hetkellä kaikki valmennukset toteutetaan verkon kautta.

Uravalmennuksen sisältö

Valmennuksen aikana

  • Osaamisen, ammattitaidon ja soveltuvuuden arviointi
  • Tutustut erilaisiin ala- ja uravaihtoehtoihin
  • Saat tietoa erilaisista opiskelu- ja tutkintovaihtoehdoista
  • Täsmennät omia uratavoitteitasi ja suunnitelmiasi
  • Lupakorttikoulutus

Uravalmennuksen sisältöalueet ja sisältöjen painotus riippuu kohderyhmästä, myös menetelmät ja toteutustavat räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan.

Ilmoittautuminen uravalmennukseen

Ilmoittautumislomake valmennukseen (webropolsurveys.com)

Ilmoittautuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä. TE-toimisto on tarvittaessa yhteydessä sinuun sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, saat kutsukirjeen noin 1-2 viikkoa ennen valmennuksen alkamisajankohtaa. Huomioithan, että ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.

Lisätietoa uravalmennuksesta

Uravalmennus