Kalenteri

« Takaisin

VirtuaaliMiitti: Norlandia päiväkodit rekrytoi Keski-Suomessa

Aloitusaika:
25.2.2021 13:00
Lopetusaika:
25.2.2021 14:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

​​Onko lasten ja perheiden parissa tehtävä työ sinun juttusi? Oletko innokas oppija ja halukas kehittämään osaamistasi? Tule tutustumaan Norlandia päiväkoteihin työnantajana.

Norlandia päiväkodit tarjoaa työpaikkoja ympäri Keski-Suomea. Töitä on tarjolla varhaiskasvatuksen ammattilaisille sekä erilaisiin päiväkodin avustaviin tehtäviin.

Tule mukaan verkossa järjestettävään Miittiin kuulemaan lisää erilaisista työ- ja harjoittelumahdollisuuksista sekä Norlandiasta työnantajana.

Norlandia-päiväkodit on työnantajana joustava ja tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuksia tehdä yksilöllistä työaikaa elämäntilanteiden muuttuessa. Halutessasi pääset kehittämään ammattitaitoasi säännöllisesti alan koulutuksissa. Norlandialla kuunnellaan koulutustoiveita ja mahdollisuutena on kouluttautua ammattiin työn ohella, esimerkiksi oppisopimuksella ja monimuoto-opintoina.

Virtuaalisessa Miitti-tilaisuudessa tapaat työnantajan edustajia ja kuulet lisää avoimista työpaikoista sekä alalle tutustumis- ja kouluttautumismahdollisuuksista. Lisäksi voit esittää kysymyksiä suoraan työnantajan edustajille. 

Tapahtumaan osallistuminen ja liittymislinkki

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue Teams-tapahtuman liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Voit liittyä tapahtumaan 25.2.2021 klo 12.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 13.00.

Tapahtumaan liittyminen Teamsissa -ohje

Virtuaali-Miitti: MicroMedia -osallistumislinkki (Microsoft Teams)