Kalenteri

Työnhakuvalmennus verkossa: LinkedIn työnhaussa

Aloitusaika:
15.3.2021 9:00
Lopetusaika:
17.3.2021 16:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Työnhakuvalmennus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan alueen työnhakijoille. Valmennuksen tavoitteena on antaa tietoa ja tukea työnhaun tehostamiseen, teemana LinkedIn työnhaussa. Ota Linkkari haltuun ja verkostot käyttöön!

Ryhmän keskeisiä teemoja ovat:

  • Mikä on LinkedIn?
  • Miten luoda, ylläpitää ja päivittää omaa LinkedIn profiilia?
  • Verkostoituminen LinkedInissä
  • LinkedIn työnhaun kanavana
  • Aktiivisuus LinkedInissä
  • Postauksen luominen LinkedIniin

Tavoite on kasvattaa omaa verkostoa LinkedInissä, luoda oma postaus sekä tehostaa LinkedInin käyttöä omassa työnhaussa. Saat myös palautetta omasta profiilistasi.

Aika: 15.–17.3. klo 9–16
Paikka: Verkko

Ryhmä toteutetaan kokonaan verkossa. Päiviin sisältyy ohjattua toimintaa sekä itsenäisiä tehtäviä. Ryhmän päättymisen jälkeen sinulla on tarvittaessa mahdollisuus henkilökohtaiseen ohjauskeskusteluun valmentajan kanssa. 

Valmennus on maksuton ja toteutetaan suomeksi. Valmennus on jaksotettu kahden päivän ajalle (15.3. ja 17.3.). Toteuttajana on Arffman Finland Oy. 

Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Voit ilmoittautua mukaan alla olevan ilmoittautumislinkin kautta, minkä jälkeen Sinulle lähetetään tarkemmat ohjeet sekä linkki ryhmän verkkototeutusalustalle. 

Ilmoittautuminen:

Työnhakuvalmennus verkossa (link.webropolsurveys.com)

Lisätietoja:

Vastuuvalmentaja Kirsi Pajamäki
kirsi.pajamaki@edu.arffman.fi
p. 044 901 6355.

toimisto@arffman.fi

Työnhakuvalmennus verkossa Pohjois-Pohjanmaa (youtube.com)>Työllistymistä edistävät palvelu ja kulukorvaus (te-palvelut.fi)