Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Menesty etähaastattelussa

Aloitusaika:
23.11.2020 13:00
Lopetusaika:
23.11.2020 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Menesty etähaastattelussa -verkkoluennolla käydään nimensä mukaisesti läpi etähaastattelua työhaastattelun järjestystapana ja siihen osallistumista. Osallistumalla saat vinkkejä etähaastatteluun valmistautumiseen sekä teknisiä vinkkejä myös mahdollisesti etukäteen nauhoitettavaan haastatteluvastaukseen. Verkkoluento on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua paremmin yleistyneeseen etähaastatteluun ja sen käytäntöihin. Luennon aikana voit esittää kysymyksiäsi chatin kautta.

Sisältö

  • Etähaastattelu haastattelumuotona
  • Tyypilliset etähaastatteluvälineet
  • Teknisiä vinkkejä etukäteen nauhoitettavaan haastatteluvastaukseen

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.