Kalenteri

« Takaisin

Uravalmennus 10 pv, nuoret/TÄYNNÄ

Aloitusaika:
18.1.2021 9:00
Lopetusaika:
29.1.2021 15:15
Paikka:
Jyväskylä
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Kurssinumero on 696372 (tarvitset tätä ilmoittautumiseen).

10 päivän uravalmennus on ryhmämuotoinen valmennus. Valmentaja tukee ja ohjaa ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojen löytämisessä. Saat tietoa myös sinulle sopivista koulutusvaihtoehdoista. Lisäksi opit tunnistamaan ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi. Valmennuspäivien aikana saat monipuolista ja ajankohtaista tietoa urasuunnitteluun, kouluttautumiseen ja työllistymiseen liittyvistä aiheista. Valmennuksessa teet konkreettisen ja realistisen urasuunnitelman jatkoa varten yhdessä valmentajan kanssa.

Lisäksi voit suorittaa valmennuksen aikana kaksi valitsemaasi lupakorttia (hygieniapassi, anniskelupassi, työturvallisuuskortti, tieturvakortti, tulityökortti, trukkikortti, EA1 ja/tai hätäensiapu).

Tällä hetkellä kaikki valmennukset toteutetaan verkon kautta.

Uravalmennuksen sisältö

  • Osaamisen, ammattitaidon ja soveltuvuuden arviointi
  • Työnhaun sähköiset palvelut
  • Yrityskäynnit
  • Lupakorttikoulutus
  • Kouluttautumisen vaihtoehdot
  • Yksilölliset toimintasuunnitelmat

Uravalmennuksen sisältöalueet ja sisältöjen painotus riippuu kohderyhmästä, myös menetelmät ja toteutustavat räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan.

Ilmoittautuminen uravalmennukseen

Ilmoittautumislomake valmennukseen (webropolsurveys.com)

Ilmoittautuminen ei takaa automaattisesti valmennukseen pääsemistä. TE-toimisto on tarvittaessa yhteydessä sinuun sähköpostitse ilmoittautumisesi jälkeen. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, saat kutsukirjeen noin 1-2 viikkoa ennen valmennuksen alkamisajankohtaa. Huomioithan, että ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.

Lisätietoa uravalmennuksesta

Uravalmennus