Kalenteri

« Takaisin

Lindström Group rekrytoi tekstiilihuoltajia

Aloitusaika:
21.10.2020 14:00
Lopetusaika:
21.10.2020 15:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 21.10. kello 14.00
Paikka: verkossa

Lindström Group rekrytoi tekstiilihuoltajia verkkotapahtumassa keskiviikkona 21.10. kello 14.00.

Tässä rekrytilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse rekrytoijalle ja rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut seuraavana päivänä.

Osallistu tapahtumaan tästä (Microsoft Teams).

Rekrytoimme tekstiilihuoltajia
Lindströmin Koivuhaan palvelukeskukseen, jossa toimii sekä työvaate- että ravintolatekstiilipesula. Tekstiilihuoltajan työtehtäviin kuuluvat mm. ravintolatekstiilien viimeistely mankelilinjoilla, likaisten työvaatteiden lajittelu ja pesu sekä puhtaiden tekstiilien viikkaus, tarkastus, korjaus ja pakkaus.

Työ on nopeatempoista seisomatyötä. Tekstiilihuoltajana huolehdit yritysasiakkaidemme laadukkaista tekstiileistä ja varmistat omalta osaltasi, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.

Odotamme sinun olevan oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön kykenevä ja halukas oppimaan uusia asioita. Sinulla on loistavat ryhmätyötaidot, aktiivinen työote ja pystyt työskentelemään suomen kielellä. Aiempaa kokemusta alalta et tarvitse, koska annamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on koko ajan mukava tiimi. Ompelutaidon katsomme eduksi. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää. Työtehtävä ei sovi allergikoille tekstiilien käsittelyn vuoksi.

Tarjoamme sinulle kivan työn mukavassa työporukassa. Työaika on 0-37,5 h/vko ja työvuorot sijoittuvat kello 6.00–22.00 välille. Olet valmis tekemään tarvittaessa sekä päivä- että iltatyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan.

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä ja yksi Suomen vanhimmista yrityksistä, jolla on takanaan jo yli 170 vuoden mittainen historia. Kokemus ei kuitenkaan tarkoita jämähtämistä menneeseen – tänä päivänä toimimme Suomen lisäksi 23 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. 4600 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. Lue lisää: lindstromgroup.com/fi/tyopaikat/