Kalenteri

« Takaisin

Kevytyrittäjyysvalmennus

Aloitusaika:
19.10.2020 9:00
Lopetusaika:
13.11.2020 15:00
Paikka:
Etäryhmä
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Etelä-Pohjanmaa
Kuvaus:

 

Oman osaamisen monet myyntikanavat - kevytyrittäjyysvalmennus

Ilmoittautumisaika on päättynyt

Yrittäjyyttä on monenlaista; sisäistä yrittäjyyttä, kevytyrittäjyyttä laskutusalustan, osuuskunnan tms. kautta –  ja varsinaista yrittäjyyttä. Mikä yrittäjyyden muoto sinulle sopii parhaiten? Miten edetä konkreettisesti oman unelmasi toteuttamisessa?

Kevytyrittäjänä kevyesti alkuun

Kevytyrittäjyys tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi, kokemustasi ja verkostojasi. Voit kokeilla yrittäjämäistä työskentelyä ilman yrittäjyyden byrokratiavelvoitteita.

Valmennuksessa opit tunnistamaan ja tuotteistamaan omaa osaamistasi, tutustut kevytyrittäjyyden eri muotoihin (osuuskunta, laskutuspalvelut ja free lancer työ). Saat myös myös perustiedot kevytyrittäjän sosiaaliturvasta, teet alustavia yritystoimintaan liittyviä laskelmia ja konkreettisen suunnitelman oman osaamisesi myynnille

Tavoitteena on, että yrittäjyys tulee osaksi elämääsi – tavalla tai toisella, mutta kuitenkin sillä sinulle sopivalla tavalla.
 

Valmennuksen toteutus

Valmennus toteutetaan kokonaan verkossa. Webinaareihin voit osallistua ilman matkustamista mistä tahansa Etelä-Pohjanmaalta.

Valmennus sisältää

  • 10  webinaaripäivää* (19.10., 21.10., 27.10., 28.10., 2.11., 3.11., 4.11., 5.11., 11.11. ja 13.11.)
  • Henkilökohtaista ohjausta
  • Omatoimista työskentelyä

*Webinaari = vuorovaikutteista verkossa järjestettävää koulutusta.