Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: LinkedIn työnhaussa aloittelijoille

Aloitusaika:
21.10.2020 9:00
Lopetusaika:
21.10.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tämä verkkovalmennus on tarkoitettu LinkedInin käyttöä aloittaville työnhakijoille. Osallistuttuasi sinulla on käsitys LinkedInistä työnhakukanavana sekä siitä, miten sovelluksen avulla voi tuoda esiin omaa osaamistaan. Valmennukseen osallistuneet saavat halutessaan myös henkilökohtaista palautetta omasta LinkedIn-profiilistaan.

Valmennuksen aikana toteutetaan tehtäviä oman LinkedIn-profiilin kehittämiseksi. Tämän vuoksi osallistujalla on hyvä olla profiili luotuna jo ennen valmennuksen alkua. Ilmainen tili luodaan osoitteessa www.linkedin.com. Kaikki valmennusharjoitukset ovat vapaaehtoisia ja osallistujat saavat halutessaan henkilökohtaista palautetta LinkedIn-profiileistaan.

Sisältö

  • Millainen on hyvä LinkedIn-profiili ja miten sovellusta voi hyödyntää työnhaussa?
  • Miten oma osaaminen tuodaan LinkedInissä esiin?
  • Toiminnalliset tehtävät oman profiilin kehittämiseksi

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi luennolle oheisesta linkistä ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Verkkoluennolle ilmoittautuminen

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua luennon aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luento on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Siinä käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta, eikä koulutusmateriaalia jaeta osallistujille.