Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: LinkedIn työnhaussa edistyneille

Aloitusaika:
25.2.2021 9:00
Lopetusaika:
25.2.2021 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Verkkoluento on tarkoitettu LinkedIniä työnhaussaan pidempään käyttäneille, jotka kaipaavat uusia ideoita ja ajatuksia LinkedInin hyödyntämiseen. Luennon aikana tutustutaan LinkedInin erilaisiin sisäänrakennettuihin palveluihin sekä tarkastellaan omaa profiilia ja sen hyödyntämistä työnhaussa. 

Sisältö 

  • Uusia ideoita ja ajatuksia LinkedInin hyödyntämiseen työnhaussa 
  • LinkedInin sisäänrakennetut palvelut 

Ilmoittautuminen 

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. 

Ilmoittautuminen verkkoluennolle 

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.