Kalenteri

Helsingin Seniorisäätö rekrytoi lähi- ja sairaanhoitajia

Aloitusaika:
15.10.2020 14:00
Lopetusaika:
15.10.2020 15:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 15.10. kello 14.00
Paikka: verkossa

Helsingin Seniorisäätiö etsii lähi- ja sairaanhoitajia vanhuspalveluihin!

Järjestämme verkkotapahtuman, johon pääset osallistumaan torstaina 15.10. kello 14.00

Osallistu tapahtumaan tästä.

Tässä online-rekrytointilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse rekrytoijalle ja rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut seuraavana päivänä eli 16.10.

Mikäli et malta odottaa voit hakea paikkoja HETI lähettämällä itsestäsi tiedot sähköpostilla rekrytointi@seniorisaatio.fi. Merkitse otsikoksi ”Työllisyyden palvelutori” tai laitta hakemuksesi linkkien kautta suoraan hakusivuston kautta.

Seniorisäätiö kontaktoi kaikki hakijat puhelimitse noin viikon sisällä hakemuksen lähettämisestä ja kutsuu soveltuvat hakijat haastatteluun.

Haemme henkilöstöä (lähihoitajat ja sairaanhoitajat) hoitotyön pariin kaikkiin neljään yksikköömme Helsingin Pakilassa, Pohjois-Haagassa, Kannelmäessä ja Tapaninvainiolla. Keikkatyössä meillä voi työskennellä suoritettuaan minimissään lähihoitajan opinnoissa perushoidon opintojakson. Myös muut hoitoalan opiskelijat huomioidaan, valmistuneiden hoitotyön ammattilaisten lisäksi. Jos et opiskele hoitoalaa, mutta sinulle on kertynyt muutoin riittävää osaamista ja työkokemusta vanhustyön saralla, olet tervetullut hakemaan keikkatyöhön meille myös.

Keikkatyöntekijät työskentelevät omien toiveidensa mukaisesti haluamissaan yksiköissä vanhustyön parissa perushoitotyötä tehden. Sujuva suomen kielen taito on toivottavaa. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta ja aitoa mielenkiintoa vanhusten hoitoa kohtaan. Määräaikaisiin sijaisuuksiin sekä vakituisiin tehtäviin haemme jo valmistuneita alan ammattilaisia.

Lähihoitajan tutkinnon suorittaneille hoitajille peruspalkkamme on 13,41e/h. Valmiin sairaanhoitajan peruspalkkamme on puolestaan 15,92e/h (vakituinen) tai 15,09e/h (sijainen). Tämän lisäksi maksetaan mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät AVAINTES:n mukaisesti. Opiskelijoiden palkka määräytyy puolestaan suoritettujen opintokokonaisuuksien tai – pisteiden mukaisesti tietyin prosenttivähennyksin lähihoitajan tai sairaanhoitajan palkasta, riippuen opiskelijan suorittamasta työtehtävästä. Lähihoitajaopiskelijoiden palkat sijoittuvat 12,09e-13,15e/h välille.

Avoinna olevat tehtävät:

Lähihoitajan keikkatyöt, kaikki Säätiön yksiköt, jatkuva haku (myös opiskelijat huomioidaan!)
Vakituinen lähihoitaja, Pakilakodin LAH-osastolle (+ palliatiivisen hoidon osasto)