Kalenteri

« Takaisin

Suunnitteletko yrittäjyyttä -webinaari: Yrityksen perustamisen toimenpiteet ja starttiraha

Aloitusaika:
21.1.2021 10:00
Lopetusaika:
21.1.2021 11:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Yritystoiminnan aloittamiseen liittyy paljon tehtäviä, joista monet pitää aloittaa jo ennen varsinaisen yritystoiminnan aloittamista. Starttirahan saamisen edellytyksenä on liiketoiminnan hyvä suunnittelu ja talouden ennustaminen. Varsinaista yritystoimintaa ei kuitenkaan saa aloittaa ennen starttirahan hakemista ja päätöksen saamista. On siis hyvä tietää, mitä pitää muista suunnitella ja tehdä sekä missä vaiheessa asioita kannattaa ja saa alkaa tekemään.

Aika: 21.1. klo 10–11

Webinaarit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille ja ne järjestetään verkossa. Webinaareissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää webinaarit yhdessä Oulun Seudun Uusyrityskeskuksen kanssa.

Osallistuminen (businessoulu.zoom.us)

Mobiililaitteella: Lataa puhelimeesi Zoom-ohjelmisto, klikkaa tapahtuman linkkiä ja kirjaudu tapahtumaan nimimerkillä.
Tietokoneella: Klikkaa linkkiä, Klikkaa ”launch meeting”-linkkiä, klikkaa ”join from your browser” -linkkä, kirjaudu sisään nimimerkillä.

Lisätietoa:

tuija.aitto-oja@uusyrityskeskus.fi
+358 40 510 6315
www.oulunseudunuusyrityskeskus.fi

Tutustu myös muihin Suunnitteletko yrittäjyyttä? -webinaareihin:

11.2. Liiketoimintasuunnitelma (LTS)4.3. Yritystoiminnan mahdollisuudet ja liiketoiminnan riskit liiketoimintasuunnitelmassa25.3. Talouden ennustaminen starttirahaa haettaessa15.4. Yritysmuodot ja kevytyrittäjyys