Kalenteri

« Takaisin

Suunnitteletko yrittäjyyttä? -webinaari: Talouden ennustaminen starttirahaa haettaessa

Aloitusaika:
26.11.2020 10:00
Lopetusaika:
26.11.2020 11:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Pitkäkestoisen yritystoiminnan edellytyksenä on taloudellisesti kannattava toiminta. Ennen yrittäjäksi alkamista pitää toiminnalle asettaa realistiset tavoitteet. Lisäksi pitää tehdä laskelmia siitä, pystytäänkö tavoitteet saavuttamaan ja mitä niiden saavuttaminen edellyttää. Näiden perusteella henkilö voi päättää, kannattaako ja haluaako hän alkaa yrittäjäksi. Myös starttirahahakemukseen on liitettävä kattava ja realistinen laskelma taloudesta.

Aika: 26.11. klo 10–11

Webinaarit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille ja ne järjestetään verkossa. Webinaareissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää webinaarit yhdessä Oulun Seudun Uusyrityskeskuksen kanssa.

Osallistuminen:

Talouden ennustaminen starttirahaa haettaessa (businessoulu.zoom.us)

Mobiililaitteella: Lataa puhelimeesi Zoom-ohjelmisto, klikkaa tapahtuman linkkiä ja kirjaudu tapahtumaan nimimerkillä.
Tietokoneella: Klikkaa linkkiä, Klikkaa ”launch meeting”-linkkiä, klikkaa ”join from your browser” -linkkä, kirjaudu sisään nimimerkillä.

Tutustu myös muihin Suunnitteletko yrittäjyyttä -webinaareihin:

Yrityksen perustamisen toimenpiteet ja starttiraha, 24.9. Liiketoimintasuunnitelma (LTS), 15.10. Yritystoiminnan mahdollisuudet ja liiketoiminnan riskit liiketoimintasuunnitelmassa, 05.11. Yritysmuodot ja kevytyrittäjyys, 17.12.

Lisätietoa:

tuija.aitto-oja@uusyrityskeskus.fi
+358 40 510 6315
www.oulunseudunuusyrityskeskus.fi