Kalenteri

Posti rekrytoi varhais- ja päiväjakeluun

Aloitusaika:
8.10.2020 14:00
Lopetusaika:
8.10.2020 15:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 8.10. kello 14.00
Paikka: verkossa

Posti rekrytoi varhaisjakeluun ja päiväjakeluun!

Järjestämme online tapahtuman, johon pääset osallistumaan torstaina 8.10. kello 14.00.

Osallistu tapahtumaan tästä.

Tässä verkkorekrytointilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse rekrytoijalle ja rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut seuraavana päivänä eli 9.10

Varhaisjakajan työ
Posti etsii pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa), sekä Uusimaalle (Porvoo, Sipoo, Söderkulla ja Loviisa) uusia itsenäisiä jakajia vahvistamaan reipasta varhaisjakajajoukkoamme!

Jaettavina tuotteina ovat sanomalehdet sekä mainosjakelutuotteet. Suurimmalla osasta alueista jakelu tapahtuu kärryllä, mutta jos sinulla on ajokortti tai käytössäsi auto, siitä on etua. Työvälineenä toimii digitaalinen mobiilityökalu, joka ohjaa sinua reitilläsi.

Edellytämme

  • Olet täysi-ikäinen ja omaat reippaan sekä itsenäisen työotteen
  • Sinulla on kohtuullinen fyysinen kunto
  • Puhut tyydyttävästi suomea tai englantia

Työstä maksamme TES:in mukaista palkkaa: tuntipalkka + yölisä + mainosjakelun kappalekohtaiset korvaukset. Työtä on keskimäärin 3-4 tuntia yössä.

Voit työskennellä juuri sinulle sopivan määrän, tarjolla on niin keikkatyötä kuin säännöllistä osa-aikaista yötyötä. Sinulla on halutessasi mahdollisuus saada lisätöitä Postin muista toiminnoista, sillä Postilla ulottuvillasi ovat suuren talon monipuoliset vaihtoehdot – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista.

Päiväjakelijan työ
Postinjakajan työ koostuu postin lajittelusta ja jakelusta. Työajat vaihtelevat päivien, työpisteiden ja tehtävien mukaan. Viikoittain työpäiviä ovat maanantai ja keskiviikko–perjantai, eli tiistait ja viikonloput olet vapaalla. Viikkotyöaika on korkeintaan 30 tuntia. Voit myös tehdä pelkkää jakelutyötä, jossa työajat sijoittuvat iltapäivälle ja viikoittainen työmäärä on noin 16–20 tuntia.

Toivomme sitoutumista tekemään vähintään 2–4 vuoroa viikossa tai vaihtoehtoisesti toimimaan työhön tarvittaessa kutsuttavana postinjakajana.
Työvälineenäsi on auto, kärry, polkupyörä tai uutuutemme sähköskootteri.

Edellytämme

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, täsmällisyyttä ja normaalia peruskuntoa
  • Suomen kielen taito on etu, työt sujuvat myös hyvällä englannin kielen taidolla
  • Ajokortti katsotaan eduksi.