Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Löydä piilotyöpaikat

Aloitusaika:
19.1.2021 9:00
Lopetusaika:
19.1.2021 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Löydä piilotyöpaikat -verkkoluento on tarkoitettu sinulle, joka haluat ideoita ja lähestymistapoja niiden työpaikkamahdollisuuksien löytämiseksi, jotka eivät ole vielä julkisesti haussa. Luennon aikana saat käytännön vinkkejä niiden piilotyöpaikkojen löytämiseksi, jotka odottavat vain sopivan työntekijän yhteydenottoa. Sen aikana tehdään myös konkreettinen suunnitelma työpaikkojen metsästämiseksi.

Sisältö

  • Mitä piilotyöpaikat ovat?
  • Miten ja mistä piilotyöpaikkoja löytää?
  • Etsinnässä käytettävät eri kanavat
  • Käytännön toimet järjestelmälliseen työnhakuun
  • Jatkosuunnitelma työnhakusi tehostamiseksi

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla, joten voit seurata lähetystä paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissä. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Valmennuksessa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.