Kalenteri

« Takaisin

Webinaari: Työhaastattelu

Aloitusaika:
12.1.2021 13:00
Lopetusaika:
12.1.2021 14:30
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Etelä-Savo
Kuvaus:

Verkossa järjestettävät luennot toimivat tehokkaana tapana saada tietoa ja ohjausta työnhakuun liittyen suoraan kotiisi.

Valmennuksen sisältö:

Työhaastatteluun valmistautuminen ja työhaastattelussa pärjääminen. Tuodaan esiin, miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua mm. tutustumalla työnantajaan paremmin. Opetetaan välttämään yleisimmät virheet työhaastattelussa. Käydään läpi yleisimmät työhaastattelujen kysymykset ja harjoitellaan niihin vastaamista. Käsitellään myös video- ja etähaastattelut.

  • Miten menestyä työhaastattelussa ja soveltuvuustesteissä?
  • Työnhakijan rooli: valmistautuessa, haastattelun aikana ja haastattelun jälkeen
  • Ensivaikutelman merkitys
  • Työhaastattelu -harjoitus omaan käyttöön webinaarin osallistujille

Lisätietoja palvelun sisällöistä:

Henri Häkkinen
henri.hakkinen@valmennuskeskus.fi
050 5134685

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ (Webinarninja.com)

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.
 
Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytä vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioi, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.
 
Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko kuukauden webinaarisarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.