Kalenteri

« Takaisin

Webinaari: Onnistu työhaastattelussa

Aloitusaika:
9.3.2021 13:00
Lopetusaika:
9.3.2021 15:00
Paikka:
Kaakkois-Suomi
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Kaakkois-Suomi
Kuvaus:

Työhaastattelu on monelle jännittävä tilanne. Onnistu työhaastattelussa -webinaarissa saat itsevarmuutta haastattelutilanteisiin! Opit, miten haastatteluun kannattaa valmistautua ja miten annat itsestäsi ja osaamisestasi mieleenpainuvan kuvan.

Webinaarissa pohditaan mm. seuraavia aiheita:

  • Valmistautuminen työhaastatteluun
  • Työhaastattelu tilanteena
  • Hyvän ensivaikutelman luominen
  • Onnistunut sanallinen ja sanaton viestintä
  • Jännitys haltuun

Webinaari sopii sinulle, mikäli haluat kehittää haastattelutaitojasi sekä onnistua haastattelutilanteissa.

Webinaariin osallistuminen on helppoa! Voit seurata webinaaria omalta tietokoneeltasi tai tabletiltasi. Tarvittaessa webinaarin seuraaminen onnistuu myös hyvällä älypuhelimella. Webinaarissa voit osallistua aktiivisesti kommentoimalla tai esittämällä kysymyksiä chat-toiminnon tai mikrofonin kautta.

Valmennuksessa käytetty materiaali on Cimson Koulutuspalvelut Oy:n omaisuutta, eikä webinaarissa käytettyä materiaalia jaeta osallistujille. Suosittelemme siis ottamaan muistiinpanovälineet esille.

Näin osallistut webinaariin
Osallistu webinaariin alla olevan linkin kautta. Linkki toimii parhaiten Chrome- ja Edge-selaimilla.

Jos käytössäsi on Windows-tietokone, voit liittyä webinaariin suoraan linkin kautta ilman, että sinun tarvitsee asentaa Microsoft Teams-sovellus koneellesi.

Mikäli käytät Apple- tai Android-laitetta, lataa ensin maksuton Microsoft Teams-sovellus laitteellesi sovelluskaupasta tai Microsoftin nettisivuilta: 

Jos sinulla on käytössäsi outlook.com- tai hotmail.com -sähköpostiosoite, kirjaudu sitä käyttäen Teamsiin. Jos sinulla ei ole
edellä mainittua sähköpostia, voit luoda maksuttoman Outlook- tai Hotmail -tilin osoitteessa:

Kun olet painanut linkkiä, valitse liitytkö webinaariin 1) lataamalla Windows-sovelluksen laitteellesi, 2) liittymällä suoraan selaimen kautta (ei vaadi lataamista tai asennusta) vai 3) avaamalla Teams-sovelluksen (jos sinulla on jo Teams ladattuna laitteellasi).

Tämän jälkeen syötä etunimesi ja varmista, että videokamera ja mikrofoni ovat aluksi pois päältä. Klikkaa Liity nyt.

Mikäli sinulla on tietoteknisiä ongelmia, eikä webinaariin liittyminen onnistu, olethan yhteydessä Cimson Koulutuspalvelujen Help Deskiin, jossa Antti Auvinen auttaa sinua. Help Deskin numero on 050 577 6600.