Kalenteri

TÄYNNÄ Työnhakuvalmennus: Kohti työelämää - Tukea onnistuneeseen työnhakuun ja haasteiden voittamiseen, 5 pv

Aloitusaika:
1.3.2021 9:00
Lopetusaika:
5.3.2021 16:00
Paikka:
Oulu
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Mietityttääkö työnhakuun ja työllistymiseen liittyvät asiat? Eikö sopivaa työpaikkaa meinaa löytyä millään? Alkaako etsiminen jo hieman turhauttaa?

Kohti työelämää - Tukea onnistuneeseen työnhakuun ja haasteiden voittamiseen -valmennuksen aikana valmentaja tukee ja auttaa juuri sinua työllistymiseesi liittyvien haasteiden taklaamisessa, siivittäen matkaasi kohti tavoitetyöpaikkaasi.

Valmennus toteutetaan ryhmämuotoisesti, kuitenkin huomioiden jokaisen osallistujan yksilölliset tavoitteet ja lähtökohdat. Valmennuksen jälkeen jokaisella on mahdollisuus myös yksilövalmennukseen työnhaun ammattilaisen kanssa.

Valmennuksen sisältöinä mm. omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen ja työnhakuasiakirjojen päivittäminen, sähköisten työnhakutaitojen vahvistaminen ja motivaation ylläpitäminen työnhaussa.

Oulun keskustassa järjestettävä työnhakuvalmennus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan alueen työnhakijoille ja se kestää 5 päivää. Valmennus on maksuton ja toteutetaan suomeksi. Valmennuksen toteuttaa Spring House Oy.

Aika: 1.–5.3. klo 9–16
Paikka: Oulun keskusta

Ilmoittautuminen:

Työnhakuvalmennus Oulu (link.webropolsurveys.com)

Valmennuksen lähiopetuksen järjestelyissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistusta koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Lähitoteutuksena alkanut valmennus voidaan tarvittaessa siirtää verkkototeutukseksi, mikäli pandemiatilanne sitä vaatii.

Lisätietoja:

valmentaja Elina Aikivuori
elina.aikivuori@springhouse.fi
puh: 045 7881 6801

Spring House työelämävalmennukset Pohjois-Pohjanmaalla (youtube.com)Työllistymistä edistävät palvelut ja kulukorvaus (te-palvelut.fi)