Kalenteri

« Takaisin

Työllisyysviikko 8 keskiviikon tapahtumat

Aloitusaika:
24.2.2021 9:00
Lopetusaika:
24.2.2021 17:30
Paikka:
Pohjois-Savo
Tyyppi:
Muut
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Työllisyysviikko nro 8 tulee Tuusniemelle ja Kaaville!

Työllisyysviikko on TE-toimiston ja kuntien yhteinen työllisyyttä, urasuunnittelua ja yrittäjyyttä edistävä teemaviikko. Tänä vuonna Tuusniemen ja Kaavin kunnat yhteistyössä tuottavat työllisyysviikolle infotilaisuuksia. Mukana on Pohjois-Savon alueellisia infoja sekä paikallisia Tuusniemen ja Kaavin tilaisuuksia. Kurkkaa työllisyysviikon tarjonta alta!

Suosittelemme tilaisuuksien seuraamista etäyhteyksin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta seurata tilaisuuksia etänä, voi niitä voi tulla seuraamaan paikan päälle:

  • Tuusniemi: kunnantalon valtuustosali, Keskitie 22, 71200 Tuusniemi
  • Kaavi: työpaja, Teollisuustie 12, 73600 Kaavi.

Paikan päällä noudatamme alueellisia koronasuosituksia (maks. 20 hlö, maskisuositus, turvavälit ja tehostettu käsihygienia). Tulethan paikalle oireettomana.

Lisäksi Kaavilla postaamme joka päivä Kaavin työpajan ja Tuumasta toimeen -hankkeen yhteisille Facebook-sivuille teemallisia tietoiskuja työnhakijoille ja työnantajille.

KE 24.2.2021

9.00-10.00 Talous tasapainoon -livelähetys

Raha-asioiden ennakointi voi toisinaan tuntua haasteelliselta. Uhkaako ulosotto? Kummitteleeko vanhat velat vuodesta toiseen? Tässä infossa käymme ensin läpi talousasioiden haltuunottoa, esimerkkinä toimii pikavippikierre. Tämän jälkeen saamme neuvoja, miten lähteä yksilöllisesti hakemaan selvyyttä tilanteeseen, jossa velkaa on kertynyt jo enemmän ja pitemmältä ajalta. Tilaisuudessa neuvoja antaa Ennakoiva talousneuvonta -hanke, joka on Ulosottolaitoksen ja Talous- ja velkaneuvonnan yhteishanke.

Keskiviikon tilaisuutta voit seurata Teams-yhteydellä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä (avautuu uuteen ikkunaan)

10.00-11.00 Kaavilla kuntouttavan työtoiminnan yhteisöpalaveri

Yhteisöpalaveri työpajalla kaikille kuntouttavan työtoiminnan asiakkaille. Samalla kertaa kannattaa vastata kuntouttavan työtoiminnan asiakastyytyväisyyskyselyyn. Kyselylomakkeet löytyvät työpajalta. Kysely täytetään nimettömänä. Palautetta käytetään kuntouttavan työtoiminnan kehittämiseen ja Tuumasta toimeen -hankkeen toimintaan.


Nuorisotyöttömyyden tila Pielavedellä - keskustelutilaisuus klo 17.30.

Ilta on suunnattu kaikille kuntalaisille ja asiasta kiinnostuneille. Voit osallistua tilaisuuteen Teams-etäyhteydellä tai varaamalla paikan valtuustonsaliin. Paikkoja on koronatilanteesta johtuen rajoitetusti. Ilmoittautumiset puhelimitse numerosta 050 4766 032.

 

Iisalmi goes to some!

Iisalmen kaupunki toteuttaa työllisyysviikon tapahtumat somessa. Seuraa, tykkää ja kommentoi!

Seuraa Instagramissa tyollisyyspalvelutiisalmi (instagram.com)

Seuraa Facebookissa Työllisyyspalvelut Iisalmi (facebook.com)