Kalenteri

« Takaisin

Työnhakuvalmennus: Kohtaaminen, 8 pv

Aloitusaika:
19.10.2020 9:00
Lopetusaika:
28.10.2020 16:00
Paikka:
Oulu
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Työnhakuvalmennuksessa käydään läpi työnhakuprosessi alusta loppuun ja perehdytään alueen työvoiman kysyntään ja tarjontaan. Samalla opetellaan hakemaan työtä tavoitteellisesti ja kartoitetaan omaa osaamista. Tavoitteena on oppia markkinoimaan itseään työnantajille CV:ssä, hakemuksessa ja haastattelutilanteissa. Opettelemme käyttämään sinulle parhaiten soveltuvia työnhakukanavia ja tutustumme siihen, miten yritykset rekrytoivat.

Haluatko työllistyä unelmiesi töihin, mutta et tiedä miten erottua muista hakijoista tai et ehkä saa mahdollisuutta kertoa osaamisestasi työnantajalle omin sanoin? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kertoa osaamisestasi ja verkostoitua alueesi rekrytoivien yritysten kanssa työnhakuvalmennukseen kuuluvassa Kohtaaminen -työnhaun pitchauspäivässä! Päivän aikana työnantajat esittelevät tehtäviä mihin tarvitsevat osaamistasi ja sinulla on mahdollisuus vakuuttaa työnantajat osaamisestasi. Tilaisuuden aikana työnhakijoilla ja työnantajilla on mahdollisuus verkostoitua ja jatkaa prosessia työsuhteen muodostamisesta. Tule mukaan ja myy osaamisesi! 

Valmennus on tarkoitettu TE-toimiston asiakkaille ja se toteutetaan suomeksi. Valmennus on maksuton. Valmennuksen järjestää Valmennuskeskus Public.

Aika: 19.–28.10. klo 9–16
Paikka: Oulu

Ilmoittautuminen:
Kohtaaminen – Työnhakuvalmennus Oulussa (link.webropolsurveys.com)

Lisätietoja:
Valmennuskeskus Public, Pohjois-Pohjanmaa (valmennuskeskuspublic.fi)
Työllistämistä edistävät palvelut ja kulukorvaus (te-palvelut.fi)

Tämän valmennuksen lähiopetuksen järjestelyissä noudatetaan väljyys- ja hygieniaohjeita Terveys- ja hyvinvointilaitoksen ohjeistuksen mukaisesti koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Palveluntuottajalla on valmius siirtää opetus verkon välityksellä tapahtuvaksi, mikäli siihen on tarvetta koronavirusaltistuksen tai muuttuvien viranomaisohjeiden takia.