Kalenteri

« Takaisin

Haussa öljynkestäviä mekaanikkoja huippujengiimme – RekryKoulutuksella

Aloitusaika:
24.11.2020 9:00
Lopetusaika:
24.11.2020 9:30
Paikka:
MessiLive.fi Online-lähetys (TE-live)
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

OHJELMASISÄLTÖ: 

Wihuri Oy Tekninen Kauppa ja TTS Työtehoseura starttaavat tammikuussa 2021 yhteistyössä RekryKoulutuksen, jossa koulutetaan uusia John Deere -mekaanikkoja monipuolisiin maatalouskoneiden huolto- ja korjaustehtäviin sekä uusien laitteiden varusteluihin. Etsimme erityisesti teknistä osaamista ja kiinnostusta omaavia henkilöitä maatalouden työkoneiden pariin.

John Deere -RekryKoulutuksessa yhdistyy niin käytännön työ kuin perusosaaminen John Deere -traktoreiden huolloista ja korjauksista. Tavoitteena on koulutuksen onnistuneesti suorittaneille tarjota vakituinen työsuhde huoltokorjaamoiltamme tai sopimushuolloistamme.

Lisätietoja RekryKoulutuksesta: rekrytointi.tekninenkauppa.fi/rekrykoulutus/

Lähetyksessä on mukana Wihurin Tekniseltä Kaupaltalta aluehuoltopäällikkö Rami Rasi ja John Deere -mekaanikko Eero Simola sekä TTS:ltä koulutussunnittelija Ari Pekkola.

Näin osallistut lähetykseen:

Seuraa ja osallistu MessiLive.fi -lähetykseen netissä osoitteessa www.MessiLive.fi, MessiLive.fi Youtube -kanavalta tai MessiLive.fi Facebook sivuilta. Näissä kanavissa voit esittää kysymyksiä koko lähetyksen ajan chatin kautta.

HUOM. 13.11. eteenpäin MessiLive.fi palvelu tunnetaan jatkossa nimellä TE-live. Kaikki edellä mainitut kanavat soveltuvat lähetyksen katseluun ja löytyvät nimellä TE-live