Kalenteri

« Takaisin

RecruIT Pirkanmaa: Teknologian suhdanteet ja näkymät Pirkanmaalla

Aloitusaika:
24.2.2021 10:00
Lopetusaika:
24.2.2021 10:45
Tyyppi:
Muut, Rekrytapahtuma, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

Tietoverkkoa kuvaava verkko jonka päällä tietokoneen komentokäskyjä suorittaa RecruIT.

RecruIT Pirkanmaa saattaa yhteen ICT-alan osaajia ja yrityksiä. Ilmoittautumalla mukaan verkkotapahtumaan kuulet tarkemmin alan tilanteesta Pirkanmaalla ja tietoa erilaisista työnhaun palveluista.

Teknologian suhdanteet ja näkymät Pirkanmaalla klo 10.00-10.45

Lähetyksessä kuulemme teknologian suhdanteista, näkymistä ja osaajatarpeista laajana kokonaisuutena Teknologiateollisuus ry:n Pirkanmaan aluepäällikkö Jukka Niemisen avustamana. Kuulet myös avoimista ICT-alan paikoista, kun AtoZ Oy:n Iiris Sarpiokoski kertoo yrityksestä, sen avoimista paikoista ja rekrytointitarpeesta. AtoZ etsii ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijoita erilaisiin asiakasprojekteihin.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta. Voit osallistua verkkolähetykseen useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. Lähetyksen aikana voit keskustella ja esittää kysymyksiäsi chatin kautta.

Ilmoittaudu lähetykseen tästä

Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy lähetyksen chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetykseen osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksessä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Verkkolähetys on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan verkkotapahtumaan!