Kalenteri

« Takaisin

Teematapahtuma verkossa: Pirkanmaan kesä- ja kausityöt

Aloitusaika:
3.2.2021 13:00
Lopetusaika:
3.2.2021 15:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma, Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

Nuori mieshenkilö istuu pöydän äärellä toimistotuolissa ja hymyilee kädet niskan taakse taitettuna. Kuvan päällä hakukoneen hakutoimintoa kuvaava elementti, jossa lukee "kesätyö te-palvelut.fi".

Kesä- ja kausitöiden haku on parhaillaan käynnissä! Tämä verkkotapahtuma on tarkoitettu erityisesti kesä- ja kausityönteosta kiinnostuneille työnhakijoille. Osallistumalla kuulet ajankohtaisia, hyödyllisiä vinkkejä ja saat tietoa työnhausta sekä työpaikkojen etsimisestä.

Verkkotapahtuman aikana keskustelemme myös siitä, millaisia ominaisuuksia työnantajat arvostavat kesä- ja kausiluonteisen työn tekijöissä. Osallistumalla saat hyvät eväät kesä – ja kausityönhakuun sillä teematapahtumaan osallistuu myös työnantajia. Työnantajavieraiden kautta kuullaan Pirkanmaan OsuuskaupanTampereen kaupungin TampereRekry:n ja Saarioisten kesätyöpaikoista.

Lähetyksen sisältö

  • Mistä kesä- ja kausityöpaikkojen etsimisen voi aloittaa?
  • Mitkä alat työllistävät sesonkiluonteisesti?
  • Millainen on hyvä CV ja hakemus?
  • Miten työnantajaan kannattaa ottaa yhteyttä?
  • Kesä- ja kausityön pelisäännöt
  • Minkälaisia ominaisuuksia työnantajat arvostavat työntekijöissään?

Pirkanmaalle ilmoitettujen kesätyöpaikkojen määrä on jo useita satoja. Mitä aiemmin toimit, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada kesätyöpaikka. Tutustu haussa oleviin paikkoihin verkkosivuillamme! 

Pirkanmaalla haussa olevia kesätyöpaikkoja

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkotapahtuman alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Lähetyksen seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Teematapahtumassa käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkotapahtuma on tarkoitettu kaikille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneita Pirkanmaan kesä- ja kausityöpaikoista.