Kalenteri

« Takaisin

VirtuaaliMiitti: StaffMill rekrytoi rakennusalalle

Aloitusaika:
24.2.2021 14:00
Lopetusaika:
24.2.2021 15:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Etsitkö mahdollisuuksia työllistyä eripituisiin ja vaihteleviin rakennusalan tehtäviin motivoivassa tiimissä Keski-Suomen alueelle? Tule kuulemaan henkilöstövuokrausalan yritys StaffMillin tarjoamista työmahdollisuuksista VirtuuaaliMiittiin ja osoittamaan kiinnostuksesi avoimiin tehtäviin!

StaffMill on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa töitä usealla toimialalla myös Keski-Suomessa. StaffMill on ihmisläheinen ja joustava työnantaja. Mukaan mahtuu uusia motivoituneita tekijöitä monenlaisella osaamis- ja koulutustaustalla. Tilaisuudessa kuulet myös, millaista on työskennellä StaffMillillä, mitä työnantajalle on tarjottava ja millaista osaamista juuri nyt on erityisesti haussa.

Miitissä työnantajan edustajat esittäytyvät ja kertovat lisää työmahdollisuuksista ja työntekijätarpeistaan. Mahdollisuus on myös esittää kysymyksiä työnantajalle sekä jättää yhteydenottopyyntöjä kiinnostaviin työtilaisuuksiin liittyen!​

Tapahtumaan osallistuminen ja liittymislinkki

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue Teams-tapahtuman liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Voit liittyä tapahtumaan 24.2. klo 13.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 14.00.