Kalenteri

« Takaisin

Virtuaali-Miitti: Kylän Kattaus etsii ruokapalvelutyöntekijöitä

Aloitusaika:
20.1.2021 13:00
Lopetusaika:
20.1.2021 14:30
Paikka:
Verkko
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

​​​​Oletko kiinnostunut ruokapalvelualasta ja haluat työskennellä monipuolisissa keittiöalan tehtävissä?

Tule kuulemaan Kylän Kattauksen tarjoamista avoimista työmahdollisuuksista virtuaalisesti toteutettavaan Miitti-tapahtumaan. 

Kylän Kattaus hakee motivoituneita, ravintola- ja catering -alan perustutkinnon suorittaneita työntekijöitä erityisesi lyhyisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin niin ruokapalvelualan perustehtäviin, ateriatuotantoon, asiakaspalveluun, astiahuoltoon että puhtaanapitoon.

Kylän Kattaus on monipuolinen ja palveleva Jyväskylän kaupungin liikelaitos, joka tuottaa ruokapalveluita muun muassa kaupungin päiväkoteihin, kouluihin, vanhus- ja vammaispalveluihin ja sairaalaan. Kylän Kattauksella on kolme keskuskeittiötä ja 86 valmistus- ja palvelukeittiötä ja palvelut tuotetaan yhdessä noin 300 keittiöalan ammattilaisen voimin. Kylän Kattauksen toiminnalle keskeistä on asiakkaiden kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys – Kylän Kattaus toimii vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi ja hyväksi.​

Tapahtumaan osallistuminen ja liittymislinkki

Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa linjoille!

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue Teams-tapahtuman liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Voit liittyä tapahtumaan 20.1.2021 klo 12.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 13.00.

Tapahtumaan liittyminen Teamsissa -ohje

Virtuaali-Miitti: Kylän Kattaus etsii ruokapalvelutyöntekijöitä (Microsoft Teams)