Kalenteri

« Takaisin

Webinaari: Sosiaalinen media työnhaussa

Aloitusaika:
26.1.2021 13:00
Lopetusaika:
26.1.2021 14:30
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Etelä-Savo
Kuvaus:

Verkossa järjestettävät luennot toimivat tehokkaana tapana saada tietoa ja ohjausta työnhakuun liittyen suoraan kotiisi.

Valmennuksen sisältö:

Käydään läpi yleisimmät työnhaun sosiaalisen median kanavat: LinkedIn, Facebook ja Twitter. Opetetaan miten sosiaalisessa mediassa voi verkostoitua ja seurata omaa toimialaa. Kannustetaan ja motivoidaan asiakkaita, joille sosiaalinen media ei ole luontainen tapa hakea töitä kokeilemaan sen mahdollisuuksia. Esitellään esimerkkejä miten omaa osaamista voi brändätä eri verkkopalveluissa.

  • Sosiaalisen median hyödyntäminen työnhaussa
  • Työnhakijaprofiilin laatiminen
  • Yleisimmät sosiaalisen median palvelut ja niiden käyttäminen, LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest
  • Palautetta ja kommentteja työnhakuprofiileistasi

Lisätietoja palvelun sisällöistä:

Henri Häkkinen
henri.hakkinen@valmennuskeskus.fi
050 5134685

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ (Webinarninja.com)

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.
 
Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytä vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioi, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.
 
Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko kuukauden webinaarisarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.