Kalenteri

« Takaisin

TÄYNNÄ Työnhakuvalmennus: Apua työnhakkuun, 5 pv

Aloitusaika:
18.1.2021 8:30
Lopetusaika:
26.1.2021 14:45
Paikka:
Oulu
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Miksi työnhakuvalmennukseen kannattaa osallistua?

Apua työnhakkuun -valmennuksessa saat konkreettista apua, tukea ja monipuolisia vinkkejä työnhakuusi. Tutustumme yhdessä eri työnhaun kanaviin eli mistä kaikkialta työtä voi löytää. Autamme sinua tunnistamaan osaamisesi ja vahvuutesi ja kuinka kertoa niistä. Laadimme nykyaikaiset ja tekijänsä näköiset CV:n ja hakemuksen. Valmistaudumme työpaikkahaastatteluun. Perehdymme työnhaussa tarvittaviin digitaitoihin. Käytettävissäsi on valmentajan henkilökohtainen tuki koko valmennuksen ajan. Ja hyödyt ryhmän vertaistuesta. Valmennuksen päättyessä sinulla on toteuttamiskelpoinen työllistymissuunnitelma.

Valmennus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaan alueen työnhakijoille. Valmennus on maksuton ja toteutetaan suomeksi. Valmennuksen toteuttaa KoulutusAvain Oy.

Valmennuksen lähiopetuksen järjestelyissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistusta koronaviruspandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Lähitoteutuksena alkanut valmennus voidaan tarvittaessa siirtää verkkototeutukseksi, mikäli pandemiatilanne sitä vaatii.

Aika: 18.-26.1. (18.-20.1. klo 8:30-14:45 ja 25.-26.1. klo 8:30-14:45)
Paikka: Oulu

Ilmoittautuminen:

Työnhakuvalmennus Oulu (link.webropolsurveys.com)

Lisätietoja:

Valmentaja Johanna Granlund, johanna.granlund@koulutusavain.fi, 040 733 9874

Koulutusavain Oy - Pohjois-Pohjanmaa (youtube.com)Työllistymistä edistävät palvelut ja kulukorvaus (te-palvelut.fi)