Kalenteri

Osallistu McDonald's Hyvinkään online-rekrytointipäivään!

Aloitusaika:
5.10.2020 13:00
Lopetusaika:
5.10.2020 18:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 5.10. kello 13.00 - 18.00
Paikka: verkossa

McDonald's on kuulunut suomalaisten suosikkiruokapaikkoihin jo yli 35 vuoden ajan ja tarjonnut jo kymmenille tuhansille ensikosketuksen työelämään. Mäkkäri kouluttaa työntekijöilleen kaiken työssä tarvittavan ja antaa mahdollisuuden kasvaa, kantaa vastuuta, oppia tiimityötaitoja ja solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Uudistunut ja modernisoitu McDonald’s Hyvinkää avaa ovensa lokakuun lopulla ja haemme nyt yhteistyössä ravintolaan 15 - 20 uutta ravintolatyöntekijää. Ravintolatyöntekijäksi hakemalla voit olla mukana avaamassa huippumodernia, täysin uudistunutta ravintolaa. Ravintolatyöntekijäksi tarvitset vain reippaan asenteen ja halun oppia uutta - aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä.

Osallistu McDonald's Hyvinkään kanssa yhteistyössä Skypellä järjestettävään online-rekrytointipäivään maanantaina 5.10.2020 kello 13 - 18. Yritys haastattelee kaikki päivään ilmoittautuneet henkilöt, joten vinkkaa tilaisuudesta myös työtä etsivää kaveriasi ja osallistukaa vaikka yhdessä!

Ravintolatyöntekijän monipuolinen työnkuva sisältää asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta ja siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin sosiaalisille henkilöille, jotka nauttivat uusien asioiden oppimisesta ja työskentelevät mieluummin porukassa kuin yksin puurtaen. Ravintolatyöntekijät tarttuvat innolla uusiin haasteisiin ja työskentelevät vaihtelevissa työvuoroissa arkena ja viikonloppuisin. Asiakaspalvelutyö edellyttää tekijältään riittävää suomen kielen taitoa. Kaikki työtehtävät alkavat porrastetusti lokakuun lopussa sopimuksen mukaan.

Klikkaa itsesi hakemukseen alta ja ota selvää, mihin ura Mäkkärissä voi sinut viedä.

Ravintolatyöntekijän työpaikkailmoitus

Ilmoittaudu mukaan online-rekrytointipäivään alla olevan linkin kautta viimeistään perjantaina 2.10. kello 16.00 mennessä. Ilmoittautumalla annat suostumuksesi yhteystietojesi luovuttamiseen online-rekrytointipäivän järjestävälle McDonald's Hyvinkään työnantajalle. Työnantaja lähettää sinulle tarkemmat ohjeet online-rekrytointipäivään osallistumisesta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittaudu tästä!