Kalenteri

Miitti: WorkPower rekrytoi teollisuuteen ja rakennusalalle

Aloitusaika:
6.10.2020 12:00
Lopetusaika:
6.10.2020 13:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Muut, Rekrytapahtuma
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Etsitkö töitä ja uusia tilaisuuksia rakennusalalta tai teollisuuden parista? Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua WorkPowerin tarjoamiin työmahdollisuuksiin Keski-Suomen alueella täysin verkossa toteutetussa VirtuaaliMiitti-rekrytointitilaisuudessa 6.10.2020 klo 12.00-13.00.

WorkPower on vuodesta 2003 asti toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Voit käydä tutustumassa yrityksen verkkosivuihin jo ennen tilaisuutta täältä https://www.workpower.fi/main.php

WorkPowerilla on tarjolla työtehtäviä eri yrityksissä ja toimialoilla. Haussa on erityisesti osaajia teollisuuteen ja rakennuksille.

VirtuaaliMiitti tilaisuudessa pääset kuulemaan erilaisista työtilaisuuksista suoraan WorkPowerin edustajilta. Halutessasi voit myös esittää kysymyksiä rekrytoijille ja ilmaista kiinnostuksesi yhteydenottopyynnön muodossa.

VirtuaaliMiittiin voit osallistua helposti kotoa käsin omalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Sinulla ei tarvitse olla mitään erillistä ohjelmistoa koneellasi. Liittyminen onnistuu linkin kautta. Tilaisuutta pääsee seuraamaan myös ilman videokuvan lähetysmahdollisuutta.

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue nämä liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Liity tapahtumaan tästä, kun olet lukenut liittymisohjeet (linkki yllä). Mukaan voi liittyä 6.10. klo 11.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 12.00.Lämpimästi tervetuloa!