Kalenteri

« Takaisin

Rekrytreffit: Kierrätyskeskus Oy (Porttipuiston kierrätysmyymälä)

Aloitusaika:
20.10.2020 11:00
Lopetusaika:
20.10.2020 12:00
Paikka:
Vantaa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 20.10. kello 11.00
Paikka: Vantaan Porttipuiston kierrätysmyymälä, Porttisuontie 7

Haluatko vahvistaa aiempaa osaamistasi tai mietityttääkö, sopisiko sinulle uudenlainen työ? Tarjoamme pidempään töitä etsineille monipuolisia asiakaspalvelu- ja myymälätehtäviä Vantaan Koivukylän ja Porttipuiston myymälöissämme. Tarjolla on myös kuljettajan tehtäviä: asiakasnoudot ja -viennit sekä myymälöiden väliset kuljetukset. B-ajokortti ja hyvää fyysistä kuntoa tarvitaan, kokoontumispaikka Konalassa.

Tehtävät ovat työkokeilupaikkoja, joissa on myös mahdollisuus edetä tilanteen mukaan määräaikaisiin, palkkatuettuihin tehtäviin. Tehtävissä viikkotyöaika on noin 32,5 tuntia myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Panostamme perehdytykseen ja toiveemme on, että opit monipuolisesti kaikkia myymälän tehtäviä. Kierrätyskeskuksen työkieli on suomi ja työtehtävät edellyttävät, että selviää arkisista puhetilanteista suomen kielellä. Tarjoamme talon sisäisiä koulutuksia sekä henkilökohtaista työhönvalmennusta!

Mikäli olet innostunut ja avoin oppimaan uutta, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi rekrytointitilaisuuteemme, jossa pääset myös lyhyeen työhaastatteluun. Tilaisuudessa tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa, tervetuloa! Ota mukaan CV:si. Saavuthan ajoissa paikalle.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään maanantaina 19.10.2020 klo 12.00 mennessä tämän linkin kautta (paikkoja rajoitetusti).

Ethän tule kipeänä paikan päälle!

Lisätietoja: puh. 0400 348 134 (ma-pe klo 10-12) tai rekrytointi@kierratyskeskus.fi