Kalenteri

« Takaisin

Miitti: StaffMill rekrytoi myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviin

Aloitusaika:
25.11.2020 13:00
Lopetusaika:
25.11.2020 14:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Muut, Rekrytapahtuma
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Oletko asiakaspalvelun tai myynnin osaaja? Etsitkö myynnillistä toimistotyötä vai haluaisitko työskennellä myymäläkentässä monipuolisissa kaupan alan työtehtävissä?

StaffMill on valtakunnallisesti toimiva henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa töitä usealla toimialalla myös Keski-Suomessa. StaffMill on ihmisläheinen ja joustava työnantaja. Mukaan mahtuu uusia motivoituneita tekijöitä monenlaisella osaamis- ja koulutustaustalla.

Nyt haussa on asiakas- ja myyntineuvottelijoita toimistotyöhön, sekä tekijöitä erilaisiin kaupan alan työtehtäviin.

Tule mukaan virtuaalisesti toteutettuun Miittiin kuulemaan lisää StaffMillin tarjoamista työtilaisuuksista Keski-Suomessa. Tilaisuudessa kuulet myös millaista on työskennellä StaffMillillä, mitä työnantajalle on tarjottava ja millaista osaamista juuri nyt on erityisesti haussa.

Miitissä työnantajan edustajat esittäytyvät ja kertovat lisää työmahdollisuuksista ja työntekijätarpeistaan. Mahdollisuus on myös esittää kysymyksiä työnantajalle sekä jättää yhteydenottopyyntöjä kiinnostaviin työtilaisuuksiin liittyen!​

Virtuaalisesti toteutettuun Miittiin voit osallistua helposti kotoa käsin omalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Sinulla ei tarvitse olla mitään erillistä ohjelmistoa koneellasi. Tilaisuutta pääsee seuraamaan myös ilman videokuvan lähetysmahdollisuutta.

Tutustu avoimiin paikkoihin: https://www.staffmill.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnantajasta lisätietoa: https://www.facebook.com/staffmill

Lämpimästi tervetuloa!

-----------------------------

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue nämä liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Liity tapahtumaan tästä, kun olet lukenut liittymisohjeet (linkki yllä).

Mukaan voi liittyä 25.11.2020. klo 12.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 13.00.