Kalenteri

« Takaisin

Etätyön edelläkävijät -valmennus

Aloitusaika:
14.1.2021 14:00
Lopetusaika:
14.1.2021 14:30
Paikka:
TE-live online
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Pohjois-Savo
Kuvaus:

 

Oletko kiinnostunut erilaisista etätyön mahdollisuuksista? Mietitkö, miten voisit kehittää etätyön tekemisen tai johtamisen taitoja?

Etätyö on tullut jäädäkseen – ja se vaatii uusia työn tekemisen sekä johtamisen taitoja. Tässä lähetyksessä esiteltävä Etätyön edelläkävijät -valmennus on maksuton koulutus etätyön parhaisiin käytänteisiin ja unelmien etätyön löytämiseen. YTYÄ! -hankkeen järjestämän valmennuksen toteuttaa Y4 Works. Valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat edistää omia etätyötaitojaan ja siihen haetaan ensisijaisesti osallistujia Ylä-Savosta, mutta mukaan kannattaa hakea myös muualta. Etätyön edelläkävijät -valmennukset järjestetään 28.1.-18.2.2021 välillä ja ne toteutetaan etänä. Valmennukseen pääsee 30 ensimmäistä hakijaa, joten ilmoittaudu pian. Haku päättyy 18.1.2021.

Lähetyksessä valmennuksesta kertomassa lisää on YTYÄ! -hankkeesta Maaria Tikkanen ja Y4 Worksilta Susanna Jokimies. Voit seurata suoraa lähetystä TE-liven nettisivuilla, YouTube -kanavalla tai Facebook -sivuilla. Näissä kanavissa voit esittää myös omia kysymyksiä osallistujille koko lähetyksen ajan chatin kautta. Lähetyksestä jää tallenne TE-liven YouTube-kanavalle.

 

Lisätietoa valmennuksista saat osoitteessa tästä linkistä (www.etatyossa.fi)