Kalenteri

Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta: Posti, Pirkanmaan Osuuskauppa ja Rejlers Finland

Aloitusaika:
15.10.2020 10:00
Lopetusaika:
15.10.2020 11:00
Tyyppi:
Muut, Rekrytapahtuma, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

 

Matkalla työhön on verkossa toteutettava työllisyystapahtuma, joka tarjoaa TE-palveluiden asiakkaille erilaisia tilaisuuksia edistää omaa työllistymistä. Kolmessa osassa toteutettavan verkkotapahtuman lähetykset toteutetaan yhteistyössä pirkanmaalaisten työllisyyshankkeiden, työnantajien ja kouluttajien kanssa.

Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta esittelee sinulle pirkanmaalaisten työnantajien työpaikkoja ja toimintaa torstaina 15.10. klo 10-11 ja 12.30-13.30 toteutettavien verkkolähetysten kautta. Verkkolähetyksiin osallistumalla kuulet tarkemmin avoinna olevista tehtävistä, yritysten toiminnasta ja rekrytointitarpeesta suoraan Posti Oy:n, Pirkanmaan Osuuskaupan, Rejlers Finlandin, Mesimarja - kotihoidon kumppanin ja IKEA Tampereen edustajilta. Ota startti syksyn työnhakuun ja ilmoittaudu mukaan verkkolähetyksiin. Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti TE-palveluiden asiakkaille ja lähetyksiin on mahdollista osallistua ympäri Suomen.

Lisätietoa Matkalla työhön -tapahtumasta

Lähetysaikataulu ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostaviin lähetyksiin lähetysaikataulussa annettujen linkkien kautta. Voit osallistua verkkolähetyksiin useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Lähetyksen aikana voit keskustella ja esittää kysymyksiäsi chatin kautta.

Lähetykseen ilmoittautuminen

  • Verkkolähetys klo 12.30-13.30
    Lähetyksessä kuullaan Mesimarja -kotihoidon kumppanin ja IKEA Tampereen työpaikoista.

Lähetykseen ilmoittautuminen

Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy lähetyksen chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksissä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Matkalla työhön - hyvää työtä Pirkanmaalta -verkkotapahtuma on tarkoitettu kaikille pirkanmaalaisista työpaikoista ja työnantajista kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan Matkalla työhön -verkkotapahtumaan!