Kalenteri

Personalhuset rekrytoi asiakasneuvojia, lastenhoitajia, myyntipakkaajia, postinjakajia ja siivoajia

Aloitusaika:
13.10.2020 14:00
Lopetusaika:
13.10.2020 15:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 13.10. kello 14.00
Paikka: verkossa

Personalhuset rekrytoi asiakasneuvojia Latviaan, lastenhoitajia, myyntipakkaajia, postinjakajia ja siivoajia verkossa tiistaina 13.10. kello 14.00.

Järjestämme rekrytointitilaisuuden verkkotapahtumana, johon pääset osallistumaan tiistaina 13.10. kello 14.00 tästä linkistä (Microsoft Teams).

Tässä rekrytilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse Personalhusetille ja rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut.

Avoimena seuraavat tehtävät (Personalhusetin sivuilla tarkemmat kuvaukset)

Postinjakajia Helsinkiin päiväjakelu
Postinjakajana työskentelet omalla piirialueellasi ja toimitat postia sekä paketteja asiakkaille eri puolille Helsinkiä. Työajat sijoittuvat maanantaille, keskiviikolle ja torstaille kello 7-18 väliselle ajalle. Tämän lisäksi voi tarjoutua mahdollisuuksia työskennellä myös iltapainotteisesti 16-20 välisissä vuoroissa. Asiakkaallamme voit itse vaikuttaa työaikaan. Jakeluvälineinä käytössä on pääasiassa kärry tai pyörä. Asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta ja halua tehdä fyysistä työtä. Tämän lisäksi tehtävissä tarvitaan suomen tai englannin kielen taitoa. Ei tarvita aiempaa kokemusta.

Myyntipakkaajia Tuusulaan
Pakkaajana päätyösi on display-myyntipakkausten kokoaminen, niiden täyttö ja lähettäminen. Työhön sisältyy myös muita tehtäviä, kuten uudelleenpakkaamista, tarroitusta ja merkintää, trukilla ajoa, kampanjatuotteiden kokoamista sekä tuotteiden lajittelua.

Asiakasneuvojia Latviaan
Haemme asiakasyrityksellemme Transcomille asiakasneuvojia Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Työssä tulet vastaamaan asiakaspuheluihin ja antamaan asiakkaille laadukasta palvelua rahansiirtoon liittyen. Tehtävässä tullaan palvelemaan Western Unionin käyttäjiä suomen kielellä. Mahtavaa, jos voit työskennellä vähintään 6 kk, mutta halutessasi sinulla on mahdollisuus myös vakinaistumiseen. Työaika sijoittuu välille ma–su klo 09.00–21.00, työtuntimäärä 160/kk.

Lastenhoitajia PKS:lle
Hyvä jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta (esimerkiksi kerhon vetämisestä, aupairina olemisesta tai vaikkapa sukulaislasten hoitamisesta) tai sopiva alan koulutus sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sen hankkimiseen
Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä takaavat viihtymisen työssä

Siivoojia PKS:lle
Etsimme ahkeria, positiivisia ja työtä pelkäämättömiä siivoojia vaihteleviin siivoustehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työkeikkojen kesto voi vaihdella päivästä useampaan viikkoon ja työtehtävät määräytyvät hakijan kokemuksen mukaan. Aiempi kokemus siivouksesta, suomen kielen taito ja mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia vaatimuksia. Hae rohkeasti!
Palkkauksessa noudatetaan vähintään kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta, jolloin aloitustuntipalkka on 10,88 €/h.

Lisäksi etsimme myös lähihoitajia ja koneasentajaa sekä huoltomiestä PKS:lle