Kalenteri

« Takaisin

Webinaari: Työnhakuasiakirjat - työhakemus ja ansioluettelo

Aloitusaika:
1.12.2020 13:00
Lopetusaika:
1.12.2020 14:30
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Etelä-Savo
Kuvaus:

Verkossa järjestettävät luennot toimivat tehokkaana tapana saada tietoa ja ohjausta työnhakuun liittyen suoraan kotiisi.

Valmennuksen sisältö:

Käydään läpi, millainen on hyvä ja myyvä työhakemus. Tuodaan esiin, kuinka työpaikkailmoitus tulisi analysoida, jotta hakemus olisi mahdollisimman paljon sitä mitä työnantaja hakee. Ohjeistetaan välttämään yleisimpiä kliseitä työhakemuksessa.

  • Kirjoittamisprosessin vaiheet
  • Työkaluja kirjoittamisen tueksi
  • Palautetta ja kommentteja hakemuksesta

Käydään läpi hyvän CV:n perusteet. Opetetaan millainen on hyvä CV ja webinaarin aikana tai viimeistään sen jälkeen jokainen asiakas parantaa omaa CV:tään näiden ohjeiden pohjalta. Käydään myös läpi, miten CV:stä voi tehdä erottautuvamman esim. graafisesti canva.com työkalulla.

  • Kirjoittamisprosessin vaiheet
  • Työkaluja kirjoittamisen tueksi
  • Palautetta ja kommentteja CV:stä

Lisätietoja palvelun sisällöistä:

Henri Häkkinen
henri.hakkinen@valmennuskeskus.fi
050 5134685

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ (Webinarninja.com)

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.
 
Tulethan mukaan 10 minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytä vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Huomioi, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton.
 
Halutessasi voit ilmoittautua webinaariin jo aikaisemmin, jolloin saat sähköpostiisi suoran linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan webinaariin. Osallistumalla yhteen webinaariin rekisteröidyt koko kuukauden webinaarisarjaan, eikä uutta rekisteröitymistä tarvitse tehdä seuraavaan webinaariin vaan sähköpostiisi tulee suorat linkit kaikkiin webinaareihin.