Kalenteri

« Takaisin

Hygieniapassikoulutus ja -testi, Rovaniemi

Aloitusaika:
24.2.2021 17:00
Lopetusaika:
24.2.2021 21:00
Paikka:
Rovaniemi
Alue:
Lappi
Kuvaus:

Oletko hankkimassa kesätöitä? Kiinnostaako elintarvike- ja ravintola-ala, kauppa, kuljetus tai yrittäjyys tulevaisuuden ammattina? Hygieniaosaamista tarvitaan monella osaamisen alalla, myös kotikeittiössä!

Hygieniapassikoulutuksessa hankit itsellesi hygieniapassin, josta on hyötyä niin käytännön elämässä kuin opiskelu- tai työpaikkaa hakiessa. Onko passisi yhä suorittamatta, vaikka tarvitsisit sitä lähes päivittäin? Nyt on siis oikea aika ja mahdollisuus suorittaa passi.

Alkuvuoden aikana järjestetään koulutustilaisuuksia eri puolilla Lappia. Rovaniemen koulutustilaisuus järjestetään 24.2.2021 klo 17-21 Rovaniemen kansalaistalolla osoitteessa Rovaniemen Kansalaistalo, Rovakatu 23, 96200 Rovaniemi.

Koulutuksen hinta on 60 € sisältäen koulutuksen, tarjoilut ja testin sekä hyväksytyn suorituksen jälkeen hygieniaosaamistodistuksen ja kortin. Kurssi toteutuu minimiosallistujamäärillä. Tilaisuudet järjestetään koronarajoitusten ja -ohjeistusten mukaisesti. Tiedustelut ja ilmoittautumiset Lapin Maa- ja kotitalousnaisille p. 050-5146151 essi.vakkuri@maajakotitalousnaiset.fi.

Järjestäjänä Lapin Maa- ja kotitalousnaiset ry. Kouluttajana toimii Eija Kanto, elintarvikeinsinööri.