Kalenteri

« Takaisin

PERUTTU/// Uravalmennus alanvaihtajille

Aloitusaika:
1.3.2021 9:00
Lopetusaika:
19.3.2021 15:00
Paikka:
Riihimäki
Tyyppi:
Valmennukset
Alue:
Häme
Kuvaus:
Aika ja paikka 
1.3. – 19.3.2021 ja seurantapäivät 28.4. – 30.4.2021. 
Valmennusaika on arkipäivisin klo 9.00–15.00. Valmennusjaksojen välissä asiakas on työkokeilussa. Valmennus järjestetään Finlandia Hotel Seurahuoneella, Hämeenkatu 29, 11100 Riihimäki
 
Sisältö 
Valmennuksen tavoitteena on löytää osallistujalle konkreettinen jatkopolku kohti työ tai opiskelupaikkaa. Valmennuksella tutustutaan eri aloihin ja omiin mahdollisuuksiin hakeutua itseään kiinnostavalle alalle. Uravalmennuksen aikana osallistujat hakevat aktiivisesti työkokeilupaikkoja. Valmennus sisältää työkokeilun. Ryhmävalmennuksen aikana: Muodostat mm. selkeämmän kuvan osaamisestasi ja saat välineitä oman alan selvittämiseen. Saat tietoa opiskelualojen ja työelämän vaatimuksista ja tutustut sinua kiinnostaviin ammatteihin ja koulutusmahdollisuuksiin. Tavoitteena on, että valmennuksen aikana haet sinulle soveltuvaa työkokeilupaikkaa. Henkilökohtaisen ohjauksen aikana: Saat tarpeesi mukaan tukea omalla polullasi eteen-päin ja laaditte yhdessä valmentajan kanssa konkreettisen jatkosuunnitelman. Tarvittaessa voit saada myös työhönvalmennusta. 
 
Miten valmennamme 
Valmennuksella opitaan käytännönläheisesti mm. pari- ja ryhmätyöskentelyjen kautta. Valmennuksella saat myös tarpeesi mukaan tukea omalla polullasi eteen-päin ja laaditte yhdessä valmentajan kanssa konkreettisen jatkosuunnitelman. Valmennus kohdennetaan aina valmennettavien tarpeisiin.
 
Kurssinumero 696699
 
 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiseen tarvitset yllä olevan kurssinumeron. Huomioithan, että ilmoittautuminen valmennukseen on sitova.

Antamasi tiedot lähetetään TE-toimistolle, jossa asiantuntija tekee palveluntarvearvion. Valmennuksiin valitaan ensisijaisesti työttömiä työnhakijoita, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet vastaavaan palveluun. Jos sinut hyväksytään valmennukseen, sinuun ollaan yhteydessä TE-toimistosta.

Ilmoittaudu tästä -painike

______________________________________

LISÄTIETOA VALMENNUKSESTA:

Valmennuskeskus Public 
Marika Lehtonen 
p.+358 50 342 7989 
marika.lehtonen@valmennuskeskus.fi 
 
TE-toimisto
Heidi Hursti p. 0295 041 703 heidi.hursti@te-toimisto.fi  
Päivi Elovaara p. 0295 041 710 paivi.elovaara@te-toimisto.fi