Kalenteri

« Takaisin

Virtuaali-MIITTI: Rainmaker rekrytoi asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin Jyväskylään

Aloitusaika:
14.1.2021 13:00
Lopetusaika:
14.1.2021 14:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Keski-Suomi
Kuvaus:

Uusi vuosi käyntiin uusilla työtehtävillä asiakaspalvelun ja myynnin parissa? Tule tutustumaan Rainmakerin työmahdollisuuksin Keski-Suomen TE-toimiston järjestämään virtuaaliseen Miitti -rekrytointitilaisuuteen.

Tällä hetkellä Rainmaker etsii kymmeniä uusia tekijöitä myynnilliseen asiakaspalveluun Sanomille sekä puhelinmyyntiin sähkö- ja vakuutusalalle Jyväskylään. Työtehtävissä pärjää hyvinkin monenlaisella eri taustalla, eikä koulutusta tai aiempaa työkokemusta tarvita. Positiivinen asenne, motivaatio ja tahto tehdä työnsä hyvin riittää.

Rainmaker on Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistamispalveluita tarjoava yritys, jossa työtä tehdään suurella sydämellä. Rainmakerin mission mukaan Rainmaker on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään. Rainmaker panostaa työntekijäkokemukseen ja sitoutuneisiin ihmisiin.

Katso Rainmakerin avoimet työtehtävät jo etukäteen:

Rainmaker, avoimet työpaikat.

Virtuaali-Miitissä pääset tutustumaan työnantajaan, esittämään mieltä askarruttavat kysymyksesi esimerkiksi käytännön työtehtäviin tai palkkausmalliin liittyen sekä jättämään yhteystietosi työnantajalle.

Tapahtumaan osallistuminen ja liittymislinkki

Virtuaalisesti toteutettuun Miittiin voit osallistua helposti kotoa käsin omalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Sinulla ei tarvitse olla mitään erillistä ohjelmistoa koneellasi. Liittyminen onnistuu linkin kautta. Tilaisuutta pääsee seuraamaan myös ilman videokuvan lähetysmahdollisuutta.

Ei ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa linjoille!

Ennen kuin liityt mukaan tapahtumaan alla olevasta linkistä, lue Teams-tapahtuman liittymisohjeet. Ohjeita seuraamalla varmistat, ettei koko nimesi ja/tai sähköpostiosoitteesi näy muille tapahtumaan osallistuville ja tallennu kokouksen chattiin.

Voit liittyä tapahtumaan 14.1.2021 klo 12.50 alkaen. Varsinainen tilaisuus alkaa klo 13.00.

Tapahtumaan liittyminen Teamsissa -ohje

Virtuaali-MIITTI: Rainmaker rekrytoi asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin Jyväskylään -osallistumislinkki (Microsoft Teams)