Kalenteri

« Takaisin

Etelä-Savon kumppanuusverkoston kehittäminen -koulutussarja

Aloitusaika:
21.10.2020 14:30
Lopetusaika:
21.10.2020 15:30
Paikka:
Teams
Tyyppi:
Muut
Alue:
Etelä-Savo
Kuvaus:

Kutsuseminaari

Etelä-Savon TE-toimiston Kasvo-kumppanuuspilotti kutsuu yhteistyökumppaneitaan Etelä-Savon kumppanuusverkoston kehittäminen -koulutussarjaan

Työskentelemme yhdessä Kasvo-kumppanuusverkoston konkretian äärellä: minkälaista yhteistyötä haluamme tehdä? Samalla lisäämme tietämystämme kumppanuustyöstä, verkostojen johtamisesta ja yhteiskehittämisestä: mitä kumppanuustyö parhaimmillaan on ja miten muutosta rakennetaan vaikuttavasti ja tehokkaasti yhdessä? Koulutus koostuu kolmen tilaisuuden sarjasta, joissa kuulemme asiantuntija-alustuksia ja työskentelemme pienryhmissä ja yhdessä keskustellen.

Koulutus on tarkoitettu kaikille Kasvo-kumppanuusverkoston toimijoille. Henkilökohtaiset kutsut on lähetetty

Koulutus toteutetaan Teams-etäyhteydellä

Koulutus rakentuu kolmen tilaisuuden kokonaisuudesta:

Ke 21.10.2020 klo 14:30-15:30. Tiivis katsaus tähän koulutukseen ja yhteisen tavoitteen asettaminen.

  • Mitä tavoittelemme näillä tilaisuuksilla?
  • Mitä toiveita ja odotuksia Sinulla on tälle koulutukselle?
  • Miten valmistaudumme työpajoihin 1 ja 2 niin, että olemme yhdessä luovia ja tehokkaita?

Muut koulutussarjan ajankohdat: 12.11. ja 2.2.2021. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä jokaiseen osioon osallistumista.

Kouluttajat: Verkostotyön asiantuntija Timo Järvensivu ja KEHA-keskuksen kehittämisasiantuntija Jouni Toikkanen

KTT Timo Järvensivu on tutkinut ja kehittänyt verkostotyötä ja verkostojen johtamista järjestö- ja julkisella sektorilla yli 15 vuoden ajan, erityisesti sosiaali-, terveys-, opetus- ja hyvinvointipalvelujen verkostoissa. Järvensivu on väitellyt Helsingin kauppakorkeakoulusta v. 2007 ja on toiminut verkostotyön tutkijana Aalto-yliopistossa. Hän on tällä hetkellä päätoiminen yrittäjä: kouluttaja, valmentaja ja konsultti. Järvensivu on juuri julkaissut tutkittuun tietoon ja käytännön vinkkeihin perustuvan kirjan "Verkostojen johtaminen - Opi ja etene yhdessä"

VTM Jouni Toikkanen on kehittänyt julkisten asiantuntijaorganisaatioiden yhteistyötä ja yhteiskunnallista vaikuttamista sekä kehittänyt ja valmentanut asiantuntijaorganisaatioiden johtamista yli 20 vuoden ajan. Nykyisin hän toimii johtamisen ja kehittämistyön valmentajana ELY-keskusten ja TE-toimistojen yhteisessä KEHA-keskuksessa.