Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Erottuva CV ja hakemus aloittelijoille

Aloitusaika:
19.10.2020 13:00
Lopetusaika:
19.10.2020 15:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Erottuva CV ja hakemus aloittelijoille -verkkoluento on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää työnhakuasiakirjojaan perusteista lähtien. Osallistumalla luennolle saat työkaluja siihen, millä tavalla ansioluetteloa ja työhakemusta kannattaa lähteä muotoilemaan. Verkkoluennon aikana käymme keskustellen läpi CV:n ja hakemuksen perusasioita. Luento sisältää harjoituksia ja omien työnhakuasiakirjojen viilausta. Saat aikaa työskennellä omien asiakirjojesi kanssa ja halutessasi myös palautetta niistä.

Sisältö

  • Millainen on hyvä ansioluettelo ja hakemus?
  • Miten omaa hakemusta tai ansioluetteloa voi muokata?

Jos sinulla on jo olemassa vanha CV- tai hakemuspohja, ota se esille verkkoluennolle. Jos haluat työnhaun ohjaajalta palautetta asiakirjoistasi, voit lähettää CV:si ja hakemuksesi verkkoluennon jälkeen osoitteella pirkanmaa@springhouse.fi. Palvelu on suunnattu Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu verkkoluennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua lähetyksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.