Kalenteri

« Takaisin

Poikkeusajan työ ja työnhaku - teematapahtuma verkossa

Aloitusaika:
21.1.2021 9:30
Lopetusaika:
21.1.2021 15:15
Tyyppi:
Muut, Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:

Hoitaja kasvomaskissa ja suojalaseissa. Kuvan päällä TE-palveluiden ja Spring Housen logot.

Työllistyminen vaatii usein paljon työtä eikä koronan aiheuttama poikkeusaika ole helpottanut työnhakua. Työnhaussa korostuu nykyisin virtuaalisuus, kun haastattelut pidetään ensisijaisesti videon välityksellä ja usein ansioluettelon lisäksi voidaan pyytää myös esittelyvideo.

Pandemia on tuonut mukanaan myös uusia työskentelytapoja sekä työskentelyssä huomioitavia suosituksia ja rajoituksia. Työntekijöiltä on vaadittu paljon joustavuutta ja myös uuden opettelua, kun esimerkiksi etätyöstä on tullut monelle arkea ja asiakaspalvelutehtävissä tulee nykyisin huomioida entistä tarkemmin hygienia- ja turvallisuusohjeita.

Teematapahtuma verkkolähetyksissä paneudumme poikkeusajan työhön ja työn hakemiseen. Aiheissa keskitymme työnhaku – ja etätyövalmiuksien parantamiseen ja käymme läpi esimerkiksi sitä, millaisia asioita poikkeusajan työtehtävissä kannattaa huomioida sekä miten ja mitä valmiuksia työhakemuksiin kannattaa sisällyttää.

Verkkolähetykset ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan sinua kiinnostaviin lähetyksiin lähetysaikataulussa annettujen linkkien kautta. Voit osallistua verkkolähetyksiin useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa. Lähetyksen aikana voit keskustella ja esittää kysymyksiäsi chatin kautta.

Poikkeusajan työ ja työn hakeminen klo 9.30-10.30

Kaikkea omaan osaamispohjaan sopivaa työtä kannattaa hakea ja ottaa vastaan myös korona-aikana. Mitä kuitenkin kannattaa huomioida esimerkiksi asiakaspalvelutehtävissä ja miten omia valmiuksia voi huomioida poikkeusajan työnhaussa?

Ilmoittaudu lähetykseen tästä

Joustavuus työelämä- ja työnhakutaitona klo 11-12

Asiat menevät harvoin täysin suunnitelmien mukaan ja siksi työ vaatii tekijältään ja työyhteisöltä joustavuutta, soveltamista ja ennakointia eli resilienssiä. Lähetyksen aikana keskitymme muutosjoustavuuden eri piirteisiin osana työnhakua ja työelämää. Puhumme myös resilienssistä yhtenä elämän muutostilanteiden voimavaroista. Lähetykseen osallistuu Mielenterveyden keskusliiton kouluttaja Teija Eskola.

Ilmoittaudu lähetykseen tästä

Kuinka kehitän osaamistani poikkeusajan olosuhteissa? klo 13-14

Etätyöskentely- ja työnhakuvalmiuksiasi kehittämällä voit saada lisää työkaluja poikkeusajan työnhakuun ja työntekoon. Lähetykseen osallistuvat saavat vinkkejä esimerkiksi oman toiminnan säätelyyn etätyöskentelyssä ja osaamisen kehittämiseen etänä.

Ilmoittaudu lähetykseen tästä

Osaamiskeskeinen ansioluettelo klo 14.15-15.15

Osaamiskeskeinen ansioluettelo kertoo joustavasti osaamisestasi työtä hakiessasi. Lähetyksen aikana keskustelemme eri tavoista tuoda omaa osaamista esille osaamiskeskeisessä ansioluettelossa ja eri menetelmistä sen toteuttamiseksi.

Ilmoittaudu lähetykseen tästä

Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy lähetyksen chatissa. Halutessasi voit käyttää vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Verkkotapahtuman lähetyksiin osallistuminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox –selaimilla. Lähetyksissä käytettyä materiaalia ei jaeta osallistujille. Verkkoluennot ovat tarkoitettu kaikille kiinnostuneille työnhakijoille.

Tervetuloa mukaan teematapahtumaan!