Kalenteri

« Takaisin

Verkkoluento: Tunnista ja myy osaamisesi

Aloitusaika:
24.11.2020 9:00
Lopetusaika:
24.11.2020 11:00
Tyyppi:
Valmennukset, Webinaari
Alue:
Pirkanmaa
Kuvaus:


Tunnista ja myy osaamisesi -verkkoluento on tarkoitettu kaikille, jotka pohtivat, miten oma osaaminen tunnistetaan ja kuinka omasta ammattitaidosta tulisi kertoa työnhakutilanteessa. Verkkoluennolta saat ideoita oman osaamisen kartoittamiseen, vahvuuksien tunnistamiseen sekä oman ammattitaidon markkinoimiseen työnantajalle.

Sisältö

  • Miten kerron vahvuuksistani ja osaamisestani työnantajalle?
  • Miten valmistaudun kohtaamaan mahdollisen työnantajan?
  • Millainen on osaajan hissipuhe?

Ilmoittautuminen

Anna ilmoittautumisesi luennolle oheisen linkin kautta ja saat vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiisi. Huomioithan, että lähetys aukeaa vasta verkkoluennon alkaessa.

Ilmoittautuminen verkkoluennolle

Lähetystä voi seurata useimmilla mobiililaitteilla paikasta riippumatta. Voit osallistua valmennuksen aikana myös käynnissä olevaan chattiin. Huomaathan, että ilmoittautumisen yhteydessä antamasi nimi näkyy chatissa ja halutessasi voit käyttää vain etunimeä tai nimikirjaimiasi. Verkkoluennon seuraaminen sujuu parhaiten Chrome-, Safari- ja Firefox -selaimilla. Luennolla käytetty materiaali on Spring House Oy:n omaisuutta eikä materiaalia jaeta osallistujille. Verkkoluento on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille.