Kalenteri

« Takaisin

Rekrytointitilaisuus: Akvatek Oy

Aloitusaika:
18.1.2021 14:00
Lopetusaika:
18.1.2021 15:00
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Akvatek Oy on omakotitalojen viemäreiden kokonaisvaltaisiin huoltotöihin erikoistunut yritys. Nopean kasvun tueksi yritys palkkaa myyntiedustajia, kuvauspalvelumyyjiä ja asiakashankkijoita Oulun talousalueelle sekä asiakashankkijoita Ylivieskan talousalueelle. Akvatek ei edellytä aiempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä on oma innostuksesi ja positiivinen asenteesi. Yritys perehdyttää ja kouluttaa sinut tehtäviin. Akvatekille on tärkeää, että viihdyt työssäsi. Tule siis rohkeasti kuulemaan mitä Akvatek voisi tarjota sinulle. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.akvatek.fi

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhdessä Akvatek Oy:n kanssa webinaarin avoimista työpaikoista. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Aika: ma 18.1. klo 14-15
Paikka: Verkko

Osallistuminen (pohjois-pohjanmaa.adobeconnect.com)


Osallistumisohjeet: Tilaisuus järjestetään Adobe Connect-webinaarina. Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevasta linkistä. Liity mukaan noin viisi minuuttia ennen aloitusajankohtaa.

Ennen aloittamista:

  • Sammuta tietokoneelta ylimääräiset ohjelmat
  • Kun osallistut omalta tietokoneeltasi, paras valinta on USB:lla kytkettävät kuulokkeet, joissa on mikrofoni. Kytke laitteet tietokoneeseen jo ennen tietokoneen käynnistämistä.
  • Käytä langallista verkkoa, jos mahdollista

Verkkokokoukseen kirjautuminen:

  • Mene kokoushuoneen verkko-osoitteeseen
  • Kirjaudu kokoushuoneeseen kohdasta "Enter as a Guest"
  • Kirjaudu etunimelläsi tai nimikirjaimillasi. Huomioithan, että jos kirjaudut koko nimelläsi ja kirjoitat webinaarin chattiin, nimesi näkyy myös muille osallistujille.
  • Klikkaa lopuksi "Enter Room"

Jos selain pyytää päivittämään Flash Playeriä tai asentamaan laajennusta, toimi selaimen ohjeiden mukaan. Jos törmäät ongelmiin kirjautumisvaiheessa, kokeile ensin toista selainta.