Kalenteri

Webinaari: Piilotyöpaikkojen hakeminen

Aloitusaika:
20.10.2020 10:00
Lopetusaika:
20.10.2020 11:30
Paikka:
Verkko
Tyyppi:
Webinaari
Alue:
Pohjois-Pohjanmaa
Kuvaus:

Webinaari antaa tietoa ja ohjausta työnhakemisen erilaisiin tapoihin. Perinteisen työnhaun, julkisten työpaikkailmoituksen pohjalta työnpaikkaan hakemisen rinnalla piilotyöpaikkojen hakeminen on keskeinen työnhakutapa. Opit webinaarissa katsomaan työnhakua monikanavaisena prosessina. Sisältönä webinaarissa on:  

  • Erilaiset työnhakuprosessit, tavat hakea töitä
  • Piilotyöpaikat; tunnistaminen, kartoittaminen ja etsiminen
  • Työkalut piilotyöpaikkojen löytämiseen
  • Käytännön askeleet piilotyöpaikan täyttämiseen
  • Miten edetä piilotyöpaikan haussa

Aika: Ti 20.10. klo 10.00–11.30

Osallistuminen:
Webinaari (event.webinarjam.com)

Webinaaria varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen sekä internetyhteyden. Mukaan pääset yllä olevan linkistä. Suosittelemme webinaarin osallistumista Chrome-selaimen kautta.

Tulethan mukaan viisi minuuttia ennen aloitusajankohtaa. Kun kirjaudut, käytäthän vain etunimeäsi tai nimikirjaimiasi. Webinaariin ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja se on maksuton. Webinaarista ei ole mahdollista saada asiointitodistusta.

Huom. Webinaarin alettua tiedot ja osallistumislinkki eivät näy enää tapahtumakalenterissa. Suosittelemme ottamaan webinaarin linkin talteen ennen tilaisuuden alkua. Näin varmistat, että pääset uudestaan mukaan webinaariin, jos joudut välillä kirjautumaan ulos, tai jos myöhästyt hieman.

Lisätietoja:
Aamos Group Oy, TE-toimiston työnhaun ja verkkoasioinnin ohjaus
p. 044 491 8017, 044 491 8014
oulun.palveluohjaus@aamos.fi
Työnhaun ohjaus (etyonhaku.fi)