Kalenteri

Koti Puhtaaksi Oy rekrytoi siistijöitä

Aloitusaika:
22.10.2020 14:00
Lopetusaika:
22.10.2020 16:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Rekrytapahtuma
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Aika: 22.10. kello 14.00
Paikka: verkossa

Koti Puhtaaksi Oy rekrytoi siistijöitä vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin verkkotapahtumassa 22.10. kello 14.00.

Tässä rekrytilaisuudessa kuulet tarkemmin työtehtävistä. Infon jälkeen hakijoita pyydetään lähettämään CV sähköpostitse rekrytoijalle ja rekrytoija soittaa kaikille hakijoille pikahaastattelut seuraavana päivänä.  

Osallistu tapahtumaan tästä (Microsoft Teams).

Etsimme siistijöitä

Käytännössä työsi tapahtuu pääkaupunkiseudulla arkisin kello 7 - 17 välillä. Työtä tehdään pareittain joko autolla liikkuen tai julkista liikennettä hyödyntäen. Laadun varmistamiseksi työkohde on tuttu vähintään toiselle työparista. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta siistijän tehtävistä, mutta me arvostamme laadukasta työtä, joten perehdytämme sinut huolellisesti tehtävään. Työsuhteita tarjolla vakituiseen, että kokoaikaisista työtunneista osa-aikaiseen.

Tarjoamme sinulle:

  • Parityöskentely tekee päivästäsi mielekkäämmän
  • Kattava moderni perehdytys ja ammattitaitoa syventäviä koulutuksia työsuhteen aikana
  • Palkkauksesi määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan pykälän korotetulla palkkaryhmällä (harjoitteluajanpalkka PR2 10,88€/h). Mikäli kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin niin palkka on isompi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus palkkakehitykseen ammattitaitosi kehittymisen myötä, mihin pystyt itse aktiivisuudellasi myötävaikuttamaan.
  • Mahdollisuus opiskella ammattitutkinto työn ohessa normaalin palkan juostessa.

Jotta sinäkin viihdyt työssäsi, olisi seuraavat asiat hyvä omata:

  • Omaat hyvän fyysinen peruskunnon.
  • Nautit vaihtelevista työkohteista
  • Omaat hyvän suomen kielen taidon, jolla voit kommunikoida ja pystyt lukemaan suomenkielisiä perehdytysohjeita.
  • Omaat nuhteettoman taustan

Vuonna 2018 Koti Puhtaaksi Oy valittiin Pirkanmaan vuoden työnantajaksi. Sijoittuminen kahtena vuotena peräkkäin GPTW Suomen Top 10:iin sekä ränkkäys Euroopan 9:ksi parhaaksi työpaikaksi 2019.