Kalenteri

Yrittäjyysosaamisen verkkokoulutus -info

Aloitusaika:
20.10.2020 14:00
Lopetusaika:
20.10.2020 15:00
Paikka:
Verkossa
Tyyppi:
Koulutusinfo
Alue:
Uusimaa
Kuvaus:

Pidämme koulutuksesta infon, jossa kuulet tarkemmin koulutuksen sisällöstä ja voit kysyä tarkentavia kysymyksiä. Tule mukaan kuulolle tilaisuuteen painamalla alla olevaa linkkiä:

Osallistu tästä (Microsoft Teams).

Tämän linkin löydät myös ”Työllisyyden Palvelutori” -nettisivulta kohdasta ”Tapahtumat Helsinki”.

Kuvaus
Yrittäjyysosaamisen syventäminen -koulutus on neljä viikkoa kestävä verkkokoulutus maahanmuuttajataustaisille yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville. Koulutus toteutetaan selkosuomeksi. Aiheena on yritystoiminnan käynnistäminen ja kehittäminen. Pääset kehittämään omaa yritysideaasi monipuolisesti. Koulutuksen aikana työskentelemme työpajoissa ja keskustelemme paljon yrittäjyyteen liittyvistä aiheista. Saat tietoa yrittäjänä toimimisesta Suomessa ja opit, mitkä ovat tärkeimmät kumppanit yrittäjälle.

Koulutus sopii sinulle, jos

  • Sinulla on jo tietoa yrittäjyydestä ja haluat perustaa oman yrityksen
  • Olet juuri aloittanut yrittäjänä, mutta tarvitset apua yrityksesi kehittämiseen
  • Haluat tietää enemmän yrittäjyydestä Suomessa
  • Haluat tehdä yrityksen perustamiseen liittyviä tehtäviä itsenäisesti
  • Haluat keskustella omasta ja muiden yritysideoista
  • Haluat palautetta omasta yritysideastasi

Kuka voi hakea koulutukseen
Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille, tai äskettäin yritystoiminnan aloittaneille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku TE-toimistossa on voimassa.

Toteutus
Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa, joten voit osallistua koulutukseen kotoa käsin. Koulutuksessa käytetään Microsoft Teams-, Zoom-, Word-, Excel- ja Powerpoint-ohjelmia. Sinulla on oltava riittävä osaaminen näiden ohjelmien käyttämiseen, jotta verkko-opiskelu onnistuu.

Koulutukseen hakeminen
Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus tästä.

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi käymällä henkilökohtaisesti TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä (henkilötodistus mukaan).